100 år har passerat – Hyresgästföreningen lurar dig fortfarande

Lästid: 3 min
”100 åriga bluffen ”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Trots att folks bankkonton länsas i smyg av Hyresgästföreningen vägrar den sista gruppen erkänna det
Häng med nu, för det är oerhört simpelt och många som äntligen förstår att Hyresgästföreningen är ett 100 årigt bedrägeri – men var inte orolig för det finns en ny aktör

Om du som läser detta fortfarande efter hela 100 år har gått runt hela denna period och trott att Hyresgästföreningen finns här för att tillföra något gott och bra för oss hyresgäster så måste jag tyvärr meddela dig att du inte bara är naiv men också oerhört lättlurad.

Människor lämnar Hyresgästföreningen som aldrig förr efter avslöjanden online om att samtliga medlemsavgifter tillsammans med andra pengar Hyresgästföreningen tillförskaffat sig på bedrägligt sätt i flera generationer har gått till dyra hus köp och i det närmaste har man levt ett mycket gott liv på dina pengar.

För de som fortfarande litar på Hyresgästföreningen!

Jag vill att du svarar på frågan: Vad exakt är det Hyresgästföreningen har gjort för oss Hyresgäster? Situationen i Sverige blir ju bara värre för varje år som passerar.

Är du medveten om att Hyresgästföreningen har existerat i 100 år? Det är 100-tals miljarder i intäkter under dessa år. Medlemmar som blivit lurade av Hyresgästföreningen att tro att så länge man betalar denna skurk-organisation så är man skyddad som hyresgäst. Det är så långt ifrån sanningen man bara kan komma.

Hyresgästföreningen är endast intresserad av dina pengar. Om du fortfarande vägrar tro på detta så tror du väl också på jultomten.

Samtliga i styrande position hos Hyresgästföreningen vägrar själva bo i hyresrätter

Vi har hört argument som att; klart de ledande hos Hyresgästföreningen ska bo fint för de gör något stort och bra för oss hyresgäster. Det enda bra Hyresgästföreningen gör är att bli rika på vårt hårda slit. Det kommer tyvärr inget gott ur Hyresgästföreningen idag. Tanken för 100 år sedan när Hyresgästföreningen grundandes må ha varit god men slutade som rena ondskan.

För er som på riktigt vill ha förändring och ett annat alternativ i Hyresgästföreningen så finns Hyresgästkassan här

Hyresgäster i Sverige behöver inte vara oroliga. Sedan år 2016 så finns Hyresgästkassan här som har tagit över ansvaret för Sveriges alla hyresgäster. Med ett genuint engagemang från Hyresgästkassan så kan hyresgäster förvänta sig att få den hjälp som saknats i hela 100 år.

Gå med Hyresgästkassan idag

100 år av bedrägeri – Bloggen Hem & Hyra ett av Hyresgästföreningens bluffverktyg

När vi ändå är inne på det 100 åriga bedrägeriet så berättar vi mer om bluffbloggen Hem & Hyra.

Det är oerhört lätt att syna Hyresgästföreningens bluff. Tittar vi närmare på deras blogg Hem & Hyra så inser man snabbt att det sprids rent ut sagt svammel från deras journalister.

Svammel som en liten grupp av människor tyvärr än idag fortfarande tror på. Hem & Hyra har som taktik och upplägg i att värva extremister som sedan sprider vidare deras värderingar och hat.

Bli inte en del av Hyresgästföreningen. Vi förstår att det för vissa kan vara svårt att stå emot en organisation som i hundra år lovar det ena och det andra. Stå emot, var objektiv, tro inte på allt, och sist men inte minst upplys vänner och bekanta om det 100 åriga bedrägeriet.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat