Åklagaren Marianne Nordström – de korrupta polisernas värsta mardröm

Lästid: 3 min
”Åklagar jagar kriminella gatupoliser”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Lågbegåvade poliser jagas av åklagare

Åklagaren Marianne Nordström rensar upp bland kriminella poliser

Att rensa upp bland träsket inom Polismyndigheten har kommit att bli ett heltidsarbete för Marianne Nordström hos särskilda åklagarkammaren, hon är åklagaren som vigt sitt liv åt att göra livet surt för kriminella poliser – och hon lyckas utomordentligt bra!

Hon arbetar i motvind, ensam och mot en mäktig Polismyndigheten som gör allt i sin makt för att Marianne Nordström inte ska lyckas avslöja ännu fler kriminella poliser.

Hon lyckas trots Polismyndighetens hårda motstånd att gång på gång sätta ditt ett flertalet kriminella poliser och nu råder det en stor oro hos enskilda poliser som oroar sig för att behöva skaka galler i en svensk anstalt. Ända in i omklädningsrummen talar poliserna om vilka påföljder Marianne Nordström kan komma att yrka på får de kriminella poliserna.

Tillståndet hos Polismyndigheten är panikartat. Man vill göra sig av med Marianne Nordström.

Alla poliser som kommer i vägen får smaka på svensk juridik

Det är inte lätt att som polis ha Marianne Nordström efter sig. Det har bl.a poliserna Didier Sandström, Kristoffer Samsing samt Ulf Hjalmarsson fått befara. Dessa herrar är de senaste poliserna som Marianne Nordström klämt åt. Dock kommer vissa poliser ibland undan i samband med att namn hemlighålls i utredningar.

Kristoffer Samsing dömdes för allvarlig brottslighet efter ett lyckat åtal. Domen gällande bl.a falska promemorior, lögner, försök att sätta dit oskyldig, unga man som olagligt visiterades samt skadades allvarligt på Södermalm i Stockholm. Samsing har dömts flera gånger för brott. Tidigare även för att ha brutit armen på en ung kvinna.

Ulf Hjalmarsson ska upp i rätten och gå en rond mot Marianne Nordström gällande ett åtal för att ha tvingat minderårig klä av sig naken och sära på skinkorna för att blotta anus samt för att ha tvingat samma minderårig att lyfta på penis och testiklar. Hjalmarsson har tidigare varit åtalad för misshandel på sin granne.

Didier Sandström (gruppchef span i Stockholm) som initialt misstänktes för allvarlig brottslighet men här lyckades Polismyndigheten hemlighålla hans namn i en hel utredning där misstankarna mot polisen Didier Sandström sedermera lades ner. Didier var även med i naken-händelsen med Ulf Hjalmarsson. Didier har tidigare arbetar som nova-polis och falskeligen misstänkt människor för bruk av narkotika brott för bereda sig tillträde till lägenheter på ett falskt sätt och utfört falska husrannsakan.

Årets medmänniska

Redigt och utan att tänka på sin egen säkerhet har Marianne Nordström noterats med att vara årets medmänniska. Hennes arbete har inneburit att hon utan egen vinning valt att skydda oss från grovt kriminella poliser mot en Polismyndighet som har valt att inte samarbeta med henne utan istället motarbetat henne tillsammans med ett kraftigt åsidosättande av att vilja skydda svenska medborgare.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat