Åklagaren mot polisen Kristoffer Samsing: brottsprovokation samt igensatta knarkaffärer!

”Falska knarkaffärer”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Liverapportering

Rättegången mot polismannen Kristoffer Samsing har nu påbörjats i Stockholms Tingsrätt i sal nummer 19. Dagens Process är på plats och det börjar med att åklagaren presenterar gärningsbeskrivningen där Kristoffer Samsing enligt åklagaren ska ha gjort sig skyldig till att fabricera brott – Mycket allvarligt enligt Dagens Process!

Kristoffer Samsing är polismannen som det har skrivits oerhört mycket om och frågan många ställer sig är; hur är det ens möjligt att i dagens rättssäkra Sverige har anställda inom polismyndigheten som inte har något förtroende alls hos oss svenska medborgare. Det är mycket skrämmande att svenska medborgare ska behöva oroa sig för att poliser fabricerar brott där oskyldiga riskerar att sitta i fängelse för påhittade brottsliga gärningar.

Oavsett om Kristoffer Samsing frikänns eller döms för de brott han är åtalad för så ska en sådan polis som saknar samhällets förtroende inte få arbeta kvar som polis

I ett rättssamhälle så saknar det betydelse om en polis är skyldig till brott eller inte, oroas vi för våra poliser så ska dessa enkelt kunna bytas ut. Poliser som saknar samhällets förtroende har förbrukat våran respekt för just de poliserna och ska således inte får arbeta kvar hos polismyndigheten.

I vårat rättssäkra Sverige har vi kommit långt före många länder i världen i vårt rättssystem och är ett föredöme för omvärlden där vi ger varje enskild individ lika mycket rätt oavsett vem du är; fattig, rik, brandman, arbetslös, knegare o.s.v. Ingen i Sverige har någonsin fått några fördelar i vårt land p.g.a att man råkar vara ”någon”. Detta ska vi i Sverige vara mycket stolta över.

Polismyndigheten i Sverige bör visa att man faktiskt bryr sig mer om samhället än Kristoffer Samsings egna intressen

Samhället och dess invånare har sagt sitt om Kristoffer Samsing och det är nu upp till polismyndigheten i Sverige att visa att man faktiskt vill ha samhällets respekt genom att helt enkelt låta Kristoffer Samsing söka nytt arbete. Risken finns annars att invånare i Sverige helt kommer att tappa förtroendet för vår svenska polismyndighet.

Polisen i Sverige behöver vinna tillbaka sitt förtroende och en bra början är att ta avstånd från samtliga poliser i Sverige som begår brott samt ta avstånd från poliser som inte längre är respekterade i samhället. Ett välmående samhälle inkluderar poliser som samhället tycker om och respekterar!

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat