Anders Thornberg är en svag man och misslyckad rikspolischef

Lästid: 2 min
”Godisätande rikspolischef”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Anders Thornberg

Svaga män i våra svenska poliser förpestar vårt svenska samhälle

Anders Thornberg är inte ett undantag. Han har varit rikspolischef sedan år 2018. Året då vi började få ett allt mer kriminellt och smutsigt Sverige med grov brottslighet från alla sidor. Enskilda gatupoliser blir allt mer kriminella med stöd från sina regionspolischefer. Vi ser ett Sverige som blir mer korrupt och vi har svaga män på höga positioner i Sverige – män som bör sitta hemma och titta på TV-serier och gotta sig med godis leder våra myndigheter i Sverige och det är därför inte så konstigt att det ser ut som det gör.

Vår kriminella kris i Sverige aktiverades i allra högsta grad när Anders Thornberg blev rikspolischef år 2018

Det är skillnad på en respektabel man och Anders Thornberg

Det finns ingen i hela Sverige som kan respektera en rikspolischef som misslyckats så grovt som Anders Thornberg. Ska man gå till källan av problemen så behöver man snabbt skicka iväg honom till soffan och låta honom titta på sina TV serier istället för att leda vår polismyndighet i ännu djupare depression – helst ska han också göra detta fängslad i en anstalt.

Det går inte att förlåta Anders Thornberg som låtit svensk polis utvecklas till en pest!

Svensk polismyndighet lider av djup depression med människor som anlitas efter hur lågbegåvade de är. Grovt kriminella och alarmerande poliser härjar fritt i vårt Sverige och förpestar vanliga medborgare genom att trakassera dessa och tro att det är i sin ordning att få göra det.

Det är lättare att säga sanningen: Anders Thornberg är sämst och ska ut

Det finns egentligen inget att diskutera. Anders Thornberg har svikit ett helt Sverige och ska också ställas till ansvar för detta. Vi har ingen skyldighet att låta honom gå fri från ansvar. Anders Thornberg är ett kriminellt svek och ska stå till svars för den kriminella utveckling vi ser från bägge sidor i Sverige.

Ut med Anders Thornberg som sover på arbetstid och in med någon som fattar att man behöver städa upp bland sina grovt kriminella poliser som dagligen patrullerar Sveriges gator och förpestar ett helt samhälle.

Det kan tyckas vara hårt att uttrycka sig på det sättet men ska vi någon gång se en skillnad är det på tiden att man också förklarar ärligt hur rutten Anders Thornberg är.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat