Anställer du f.d. poliser som är dömda för brott?

Lästid: 3 min
”Företagare bör se upp för brottsdömda poliser”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Är du en av de som har eller tänker anställa avskedade poliser i din verksamhet så bör du se hit!

Poliser som en gång svek samhällets förtroende och begick brott mot oss är inget vi glömmer bort – rättare sagt så är det något vi tar med oss för alltid och det gör vi av förklarliga skäl.

Vi alla, d.v.s vi skattebetalare har varit med och finansierat en svensk Polismyndighet som i sin tur har delat ut löner till enskilda poliser som numera är avskedade. Dessa enskilda poliser har inte bara svikit vårat förtroende utan dessa har också med våra medel valt att begå allvarliga brott och alltså fått för sig att det är helt i sin ordning att bedra oss i samband med att man lovade att skydda oss för de pengar vi valde att spendera på svensk polis. Detta är givetvis något vi inte kan förlåta.

Vad vi istället fick var bedragare som lurade oss att dessa skulle passa som poliser men istället valda att under täckmanteln som polis begå allvarliga kriminella handlingar.

Det uppfattas som ett hot mot samhället när enskilda brottsdömda poliser backas upp av privata arbetsgivare.

Företagare som tror att det är i sin ordning att anställa brottsdömda poliser kan förvänta sig repressalier

Är du en företagare som tror att en polis som dömts för brott passar i din verksamhet och funderar du på att anställa denne eller kanske redan har anställt en brottsdömd polis så bör du tänka till en eller två gånger om det är värt det.

Poliser som begått brott mot svenska medborgare väcker avsky och det finns ett stort antal människor i Sverige som aldrig någonsin fick se på riktig rättvisa i Sverige och utan tvekan på ett eller annat sätt vill utkräva juridiska efterspel mot de poliser som begått brott och då kan ditt företag hamna i kläm med den stora grupp av människor som fallit offer för svensk polis.

Brottsoffer uppskattar inte arbetsgivare som betalar ut löner till f.d. poliser som dömts för brott.

Svensk polis är inte vad den en gång var

För att förstå det stora missnöjet med svensk polis så behöver du som företagare förstå att det finns ett stort antal brottsdömda poliser i Sverige med en oförklarlig låg intelligens där det saknas förmåga att förstå när gränsen för ett brott har passerat.

Vi på Dagens Process har rapporterat flitigt om enskilda svenska poliser som begår brott

Sverige har problem och problemet belyses dagligen av oss. Här nedan finner du en del av de poliser som varit delaktiga i diverse olika utredningar.

Exempel på poliser som kommer få det svårt att behålla ett nytt arbete hos en privat arbetsgivare när de väl har avskedats hittar vi här nedan.

Polisen Kristoffer Samsing med långt belastningsregister

Vi har bl.a den brottsdömde polisen Kristoffer Samsing som trots flera brottsdomar arbetar kvar som polis. Han har brutit armen på en flicka, ljugit i promemorior, hittat på falska tips, brottat ner människor olagligt på Södermalm, olagligt visterat människor, gjort olagliga dataslagningar m.m.

Didier Sandström f.d. nova polisen som i decennier blivit utredd

Didier Sandström som numera arbetar som gruppchef för polisen har flera gånger blivit utredd i olika ärenden, nu senast var han med i en händelse där hans kollega Ulf Hjalmarsson dömdes för brott när han tvingade minderåriga barn visa sitt anus och testiklar. Redan 2013 struntade även Didier Sandström i att anmäla en person för brott då det visade sig att personen råkade vara polis. Didier Sandström som tidigare arbetade som NOVA polis gjorde sig känd för att falskeligen misstänka människor för bruk av narkotika för att bereda sig tillträda till deras hem.

Maria Porsarp – Kristoffer Samsings följeslagare

Polisen Maria Porsarp som med sitt mycket dåliga omdöme valt att följa med på Kristoffer Samsings äventyr och falskeligen anklagat människor för brott är även en av det stora grupp av poliser som inte har förståelse för hur polisyrket fungerar.

*Kristoffer Samsing kommer sannolikt att avskedas och skiljas från sin anställning som polis när detta avgörs någon gång i november detta år.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat