Barn särar på skinkor men polisen Didier Sandström skyddas

”Maskad: Polis hemlighölls”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Didier Sandström är polisen som hemlighålls i utredningen där barn tvingas sära på skinkorna
Skyddade personuppgifter och maskering av namn: Vem skyddar polisen Didier Sandström och stryker hans namn i en utredning där han är med i en händelsen när minderårigt barn tvingas sära på skinkorna för kollegan Ulf Hjalmarsson.

Det tillhör inte vanligheterna att poliser som begår brott eller bryter mot regelverket får sina namn totalt maskerade i en hel utredning. Men det är precis vad man gör i ett försök att skydda Didier Sandström i naken-händelsen en kväll när minderåriga barn kommer i händerna på fyra fullvuxna poliser som tvingar minderårig att sära på skinkor och lyfta på penis och testiklar.

Tre av fyra poliser namnges i förundersökningen gällande misshandel och tjänstefel men Didier Sandströms namn hemlighålls och man ritar helt enkelt över hans namn med svart färg i ett dåligt försök att hemlighålla hans namn från allmänhetens ilska.

Någon försöker dölja Didier Sandströms namn i polisutredningen. Vem och varför?

Dagens Process lyckas få fram namnet på den fjärde maskerade polisen Didier Sandström

Att dölja polisers namn från allmänheten tar vi på Dagens Process som ett tecken på att något djupt och smutsigt ligger till grund för sådana desperata åtgärder. Intresset hos oss på Dagens Process väcktes omedelbart när vi såg att en polismans namn uteslöts i en flera hundra sidor lång utredning. Efter nån timmes utredning fick vi fram namnet på polisen Didier Sandström.

För att förstå vad som har hänt och varför polisen Didier Sandströms namn har maskerats i en polisutredning behöver vi gå tillbaka till en händelse där minderåriga barn tvingas sära på skinkorna och misshandlas av Didier Sandströms kollega Ulf Hjalmarsson. Ulf eller ”Uffe” som han kallas är 57 år gammal där han efter Didier Sandströms anmodan eller kallelse på förstärkning tvingar ett minderårigt barn att sära på skinkorna. ”För att ibland kan man hitta kreditkort där”

Didier Sandström är den polis som tar upp jakten på ett kompisgäng som precis varit ute på middag för att sedan hinna hem i tid till sina föräldrar. Didier Sandström som är chef för polisens spaningsgrupp kallar på förstärkning i tre andra kollegor som sen påbörjar sin vansinnes visitering som inkluderar bl.a rövhålstittning.

Didier Sandström är startskottet i händelsen som Sverige föraktar.

Återkommande så döljer man namnet på polisen Didier Sandström

Didier Sandström (gruppchef span) arbetade tidigare för novapolisen som gjorde sig kända för att falskeligen misstänka människor för narkotikabrott

Läckta bilder från novapolisens telefon på service. Manliga poliser som fotar sina rumpor och könsorgan
Novapoliser som bastar samt pekar finger i portar i Stockholm
Händelsen har väckt förakt mot den svenska polisen

Att poliser ger sig på minderåriga barn som inte är misstänkta för brott och tvingar dessa att både sära på skinkorna och lyfta på penis och pungkulor har kommit att skaka om hela Sverige där bilden av den svenska polisen förändrats för alltid.

Men det är kanske inte så konstigt att Didier Sandström är med i brottsliga händelser. Tidigare när han arbetade som novapolis var han med om att falskeligen misstänka människor vid upprepade tillfällen för narkotikabrott för att på så sätt bereda sig tillträde till människors hem på falska grunder.

Vem vill skydda Didier Sandström och varför döljer man hans namn i utredningen?

Det är inte så lätt att få svar på denna fråga. Av samtliga poliser som var med i händelsen som vi ovan beskrivit så är det bara Sandströms namn som döljs. Det kan därför vara så att hans position inom polisen som gruppchef för spaningsgruppen har givit honom fördelar att kunna dölja sitt namn i utredningar och på så sätt undgå att lagföras för brott.

I vilket fall som helst är det mycket allvarligt ur ett rättssäkerhets perspektiv att polis som begår brott och bryter mot regelverk helt kan hemlighetshålla sitt namn för att slippa åtalas för brott.

Någon skyddar polisen Didier Sandström och det är ingenting annat än vidrigt.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat