Brottsdömde Kristoffer Samsing reser flitigt med en ”polislön”

Lästid: 2 min
”Skatteverket och banker bör följa pengarna”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Här ses den brottsdömde polisen posera utanför New York Police i USA
Kristoffer Samsing som för närvarande fortfarande arbetar som polis trots flera brottsdomar reser flitigt med en ”polislön” – eller gör han verkligen det. Vi vill veta vart pengarna kommer ifrån.

De flesta människor vet att det kostar en hel del att resa, även så för poliser. Poliser som Kristoffer Samsing som dömts för allvarliga brott har generellt sätt en väldigt låg lön men trots detta ses Kristoffer Samsing resa till avlägsna länder i världen.

Vart kommer pengarna ifrån kan man undra? Det vill vi på Dagens Process ha reda på och försöker härmed med en djupdykning i hans ekonomi. Till vår hjälp kontaktar vi Skatteverket och bankerna för ytterligare granskning av hans svårförklarade resor.

En utredning av Kristoffer Samsings ekonomi kan givetvis ta lång tid men någonstans behöver vi även granska brottsdömda polismäns inköpsval.

Samtidigt som Kristoffer Samsing reser flitigt bor han även i en villa värderad till 11 miljoner kronor i Älvsjö

Det är något som inte stämmer när en brottsdömd polis tillåts arbeta kvar som polis, reser flitigt, bär dyra märkeskläder, kör porsche och samtidigt bor i en villa värderad till 11 miljoner kronor.

Det är dags att Skatteverket granskar ekonomin hos den flera gånger brottsdömde polisen Kristoffer Samsing men även banker i Sverige har ett ansvar att lära känna sin kund och vid misstanke om penningtvätt ska banken också anmäla detta till berörda myndigheter.

Banker och Skatteverket lovar granska Kristoffer Samsings ekonomi

I kontakt med Skatteverket och bankernas utredningsavdelningsr lovar dessa att granska Kristoffer Samsings ekonomi.

En av Samsings svårförklarade resor.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat