Den falska högern är inte konservativa – muslimer är det

Lästid: 4 min
”De kommer efter dina värderingar”
Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Det finns en falsk stämpel på att svenska låtsashögern skulle vara konservativa eftersom att det redan finns ett förarbetet hat mot både låtsas högern och konservativa


Det finns extremt onda krafter som försöker förgöra de riktiga konservativa i vårt land genom att sätta en falsk stämpel på att låtsas högern i Sverige skulle vara konservativa i hopp om att konservatism ska dö ut då konservatism inte är lika lätt att kontrollera som fjolliga män ute på stan som dräller runt utan principer. 

Svensk höger är till att börja med inte ens höger. De är heller inte ens konservativa. Vem kom på den dumma idéen om att svenska låtsashögern skulle vara konservativa. Om du är en av de dumma fåntrattarna som tror att den svensk låtsashögern är konservativa behöver du nog besöka en muslim eller en kristen för den delen och omvärdera vad en konservativ människa faktiskt är och återkomma till denna artikel för detta är inte Wikipedia där vi ska behöva förklara vad varje ord i artikeln betyder. 

Om du ogillar konservativa så ogillar du automatiskt muslimer och kristna!

Konservativa är ett hot mot våra styrande politiska partier som har egna intressen i att förgöra konservativa och sprida sin egen ideologi 

Det finns ett stort hat mot konservativa människor. Konservativa människor är raka människor. Man vet vart man har de eftersom att de är just konservativa. Det är inga trix med konservativa människor. Vare sig det är en kristen eller en muslim. Det är principfasta människor som inte låter utomstående påverka deras val av livstil. Stabila och disciplinerad män följer sin religion utan kvinnliga egenskaper som man rätt ofta kan hitta i icke konservativa män.

När människor är så pass principfasta så som konservativa muslimer och kristna är är det också extremt svårt att få dessa människor att rätta sig i ledet efter den ideologi som de styrande vill ska råda i samhället och då vill man givetvis pusha på för att vår låtsas höger i Sverige skulle vara konservativa eftersom att det redan finns ett stort förarbetet hat mot vår låtsas höger. Och tyvärr är det en del som går på bluffen 

Förvirrade nyanlända invandrare med religiöst levnadssätt

Förvirringen är oftast mycket stor hos invandrade konservativa muslimer och kristna

När invandrade muslimska och kristna konservativa anländer till Sverige får man nästan direkt upptryckt i ansiktet att konservativa är ett hot mot Sverige och i ren rädsla förekommer det att dessa människor också döljer vilka åsikter de faktiskt har. Hot om repressalier i sitt nya hemland ligger och skrapar på ytan för konservativa invandrare. 

Så nej, att falskt sätta konservativa stämpeln på låtsashögern i Sverige är ett sätt att förgöra de strikta och principfasta muslimer eller kristna. De ska få äran att kalla sig konservativa.

Du behöver inte ens träffa en konservativa muslim för att veta hur han fungerar som människa. Man vet detta redan på förhand.

En konservativ muslim är en politisk fiende. Både vänstern och låtsas högern i Sverige kommer aldrig fullt ut lyckas styra en konservativ muslim eller en konservativ kristen mer än att skrämma dessa lite grann. 

Stabila människor har något gemensamt

De riktiga konservativa muslimer och kristna har mer gemensamt med varandra än något annat politiskt parti

Nu drar jag detta riktigt generellt och detta stämmer givetvis inte alltid men i det stora hela kan man nog kanske hålla med om att de flesta svenska muslimer röstar på vänstern och de kristna konservativa röstar nog lite blandat. Jag har ingen statistik på detta utan går endast på känsla utifrån hur bekantskapskretsen agerar på valdagen.

Problemet vi har i Sverige är att det inte finns ett rätt alternativ som stabila människor kan vända sig till.

Vänstern i Sverige är inte ett alternativ för muslimer, men vad ska de annars rösta på? Låtsas högern? Låtsas höger i Sverige är lika mycket vänster som vänstern. Det finns inga andra alternativ för de. Muslimer har egentligen ingenting gemensamt med vänstern i Sverige. Många ickemuslimer som dessutom röstar på vänstern har ett stort förakt mot konservativa människor och vill ha 44 olika könsidentiteter något en muslim inte alls förstår sig på. Det finns alltså minst två grupper som röstar på vänstern trots att man inte ens delar samma världuppfattning eller värderingar och förmodligen föraktar varandra mycket grovt till den grad att man nog hatar varandra. Muslimer har ingenting gemensamt med fjolliga män som röstar på vänstern och fjolliga män har inget gemensamt med muslimer. 

Kristna konservativa. Vilka kan de vända sig till? Ingen. Det finns ingen som ens har de i åtanken i dagens Sverige. Det är en bortglömd grupp men fortfarande en väldigt stor och viktig grupp. Svenska Kyrkan har dessutom blivit kapad av onda krafter som försöker förgöra det kristna Sverige. Likt sina muslimska bröder delar kristna konservativa i princip samma världsuppfattning och värderingar. Muslimer och kristna kommer mycket bra överens men historiska händelser får nog dessa grupper att glida ifrån varandra trots att de faktiskt nästan är identiska. 

Kristna och muslimska konservativa är en farlig kombination som enkelt skulle slå ut de onda krafter som råder i vårt svenska samhälle. 

Skulle ett inre lugn vila över Sverige med konservativa värderingar?

Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat