Ditt bolån har rånat dig på ditt liv utan att du ens vet om det

Lästid: 4 min
”Offra din tid på rätt sätt”
Bild av Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Att ta ett bolån och på bekostnad av bolånet bli rånad på sitt liv är det moderna bedrägeriet människor utsätts för dagligen utan att ens veta om det – vinnarna i detta är banker, byggherren och skatteverket

Du har förmodligen aldrig någonsin tänkt på det för det är ingen som vill berätta det för dig då alla tjänar på din dumhet. Men att gå till banken, belåna sig ända upp till tänderna för att kunna bo i en bostadsrätt är bankerna och byggherrens sätt att lura dig rakt in i fällan vilket i sin tur gör dig beroende av att arbeta dag in och dag ut i hela ditt liv så att statskassan fylls med dina skattepengar annars finns ju risken att du inte längre har råd att bo kvar i det som du tror är värt att offra hela sitt liv för, ditt boende.

Ditt boende som du tror är en storvinst är bara ett sätt för de som är högst upp i hierarkin att locka dig med smulor så att de kan få den arbetskraft du medför i 30-40 år och på plats i Sverige med begränsad rörlighet. Du är fast i din bostadsrätt och ska slava. Det är deras resonemang. Vakna och öppna dina ögon så ser du vilken slav du faktiskt är för smulor som utlovas i din bostadsrätt.

Din arbetskraft i 40 år mot ett bolån låst hemma i Sverige med lite semesterdagar. Så ser din framtid ut.

Dina pengar du sedan tjänar in för att kunna betala av ditt så kallade drömboende delas glatt med skatteverket om du inte redan har förstått det. Du är nu låst, fast och har ingen väg ut till det goda livet utan måste dra in stålarna som krävs för att betala för boendet och med dagens avgifter och räntor har man ännu tydligare kunna se bilden av duktiga svenska slavar som förslavats för att få möjligheten att bo bra.

Och allt som krävdes för att få dig att bli en duktig slav i samhället var att locka dig rakt in i den svenska bolånefällan med ett mediokert boende. För i slutetändan måste du ställa frågan till dig själv? Är det verkligen värt att slava som en hund för ett boende du inte ens äger?

Bo bra och var en slav är det dolda budskapet du misslyckas med att se.

Häng med nu. Vi ska gå in lite närmare på hur blåst du faktiskt har blivit och givetvis vill jag redan nu poängtera att inte alla som tar ett bolån är blåsta. Den blåste är den person som har belånat sig upp till tänderna och offrade hela sitt liv för exempelvis en bostadsrätt och ingenting annat. Om kungen tar ett bolån så berör inte denna artikel honom. Artikel riktar sig till dig som satsade allt på din bostadsrätt vilket oftast också är cirka 90% av alla som beviljas ett bolån.

30 – 40 år av slaveri mot en belånad bostadsrätt i Sverige – du blev blåst och det stort

Människor vill ha någonstans att bo. Det är fullt normalt att vilja ha en plats som man kallar för sitt hem och det är denna känsla man använder mot dig och man lyckas riktigt bra med det. Inte någonstans i världen finner vi människor som svenskar som är villiga att offra hela sitt liv för att få bo bra och samtidigt rätta sig i ”ledet” där man bara måste upp och hoppa varje dag för att slava för sitt boende.

Eftersom de flesta människor vill ha det mesta passivt serverat och följer strömmen så gör man som alla andra gör i Sverige nämligen söker efter ett boende på hemnet, budar och sedan tror att man vunnit på jackpot när man vunnit budgivningen.

Det enda du har vunnit är en biljett till modernt slaveri i 30 till 40 år.

Du har inte gjort någon fin investering i ditt boende. Du kanske tror att du kommer att göra en vinst på ditt boende med någon miljon eller ett par hundratusen kronor. Detta är smular i jämförelse med alla de 30 år som du slavat för Sveriges statskassa. Du gav 30 av dina år till Sveriges statskassan och nöjde dig med en belånad bostadsrätt. Fint bedrägeri du har utsätts för.

Så här lockas du att lämna ansvaret över din plånbok och liv till någon annan

1. Du lockas med ett boende och att få bo fint. Det är alltid mycket frestande att se ett fint hem att få bo i. Man vet precis vilka känslor och knappar man ska trycka på hos dig för att få in dig i slaveriledet där de som är högst upp i hierarkin tjänar på din frestelse.

2. Du har egentligen inte råd med boendet så du vänder dig till banken för att få ett bolån beviljat. Stor tabbe redan där. Banken bestämmer nu över dig.

3. Banken beviljar dig mer än gärna ett bolån. Pengarna har ju ändå bara skapats med ett par knapptryckningar.

4. Du köper ditt drömbeoende med pengar du inte har.

5. Eftersom du nu har köpt ditt drömboende utan att faktiskt äga pengarna du köpte boendet med så har du satt dig i ett ekonomiskt slaveri där banken förevigt bestämmer över din plånbok.

Förstå budskapet och vad du offrar för ett boende

Du behöver själv omvärdera och se vad du faktiskt offrar. Vi har cirka 80 år på denna planet. Vill du verkligen fortsätta ge bort 30 till 40 år av din arbetskraft för att slava för ett belånat boende.

Bryt dig loss och investera din tid på ett sätt som gynnar dig och inte andra.

Börja med att förstå att din bekvämlighet och passivitet har ett mycket högt pris som du förr eller senare behöver betala.

Vad skulle du säga om en person som i hela sitt liv gjorde valet att arbeta för 5000 kr i månaden 10 timmar om dagen? En blåst jävel. Du är lika blåst.

Tror du att Christofer Columbus hade lånat lite fjuttiga guldmynt på sin tid i utbyte mot att få ett hem hans långivare i slutändan ändå äger? Bli en medioker man med ett mediokert boende och ett mediokert arbete för att försörja dåtidens statsmän för att kanske inom 20-30 år göra en märkbar vinst på sitt hem med de guldmynt han lånade. Knappast.

Veklingar till män vill ha svensk trygghet och ett svenskt bolån.

I denna värld är allt oändligt och det finns inget som hindrar dig från att bryta dig loss från slaveriet och bygga på ditt eget imperium utan inblandning av tredje part som dolt rånar dig på din tid du har på denna planet.

Bild av Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat