Hela 4 poliser försökte få yngling oskyldigt dömd

Lästid: 4 min
”Undersåtar begår brott”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Solna Tingsrätt meddelar att de fyra poliserna inte talar sanning och ynglingen ska därför frikännas. Vilka efterspel som väntar de fyra poliserna återstår att se. Historian stinker och allt fler korrupta människor i Sverige söker sig till den svenska polismyndigheten.

Solna Tingsrätt räddar en ung man från att falskeligen bli dömd för brott.

Vändpunkten är helt otroligt ynglingens egna filmsekvens från händelsen en sen kväll i Tensta, Stockholm.
Det är med sorg vi ser en svensk polismyndighet braka samman. Allt fler korrupta poliser avslöjas. Här avslöjas ytterligare fyra poliser. Egentligen på sin egen dumhet då de faktiskt blev filmade av den ”misstänkte ynglingen”

Häng med nu för det är inte alltid lätt att acceptera att vi idag har svensk polis som faktiskt ljuger, manipulerar, begår brott framför övervakningskameror och tror att de ska komma undan med det av olika oförklarliga anledningar. I många fall blir polisen filmade men trots detta begår de brott ändå. Har det att göra med att man inte respekterar lagen, tror att man stör över lagen eller helt enkelt har alldeles för låg IQ för att förstå att man begår brott. Vi satsar på det sistnämnda. Många med låg IQ söker sig till den svenska polismyndigheten. Det är enkelt att få jobb, det krävs inte speciellt mycket av dig och du får samtidigt status. Det pratas ofta om att kriminella söker nån form av makt status i samhället. Polisen är inte ett undantag.

På frågan om varför fordonet skulle kontrolleras så vet polisen inte det

Skrämmande att polisen inte vet varför de kontrollerar och nästan prejar ett fordon.
En kväll ute i Tensta, Stockholm, blir ynglingen nästintill prejad av fyra hetsiga poliser. Varför poliser agerar som de gör vet de inte när de tillfrågas om det!

Vi väljer att namnge poliserna direkt då det finns ett stort allmänintresse för dessa typer av händelser.

De fyra poliserna heter. Sebastian Fredriksson, Alan Younes Bahram, Jonathan Hernandez och Anna Ahlberg.

Historian som följer är tyvärr inte unik. Polisen har panik, de vet inte hur man ska agera och tror att det är fritt fram att utan anledning aggressivt försöka preja av fordon för att ”kontrollera” dessa och när ynglingen då tar fram sin mobilkamera för att filma den dramatiska händelsen som han dessvärre tvingas vara med om så slits han ur sin bil och man sätter på honom handfängsel. Historian slutar egentligen där men polisen väljer istället att köra ynglingen till polisstationen med hela fyra påhittade misstankar.

De fyra påhittade misstankarna avslöjas som lögner av ynglingens egna mobilvideo

Trots att Sebastian Fredriksson, Alan Younes Bahram, Jonathan Hernandez och Anna Ahlberg är medvetna om att ynglingen filmar hela händelseförloppen hittar man på fyra misstankar.
Fyra påhittade misstankar avslöjas av ynglingens videofilm i sista sekund i Solna Tingsrätt. Han frikänns och poliserna får en grov utskällning i domen

Förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd, hot mot tjänsteman, ringa narkotika brott. Alla dessa fyra brott frikänns den unga mannen för. Solna Tingsrätt skriver i sin dom att Sebastian Fredriksson, Alan Younes Bahram, Jonathan Hernandez och Anna Ahlberg inte går att lita på då den unge mannens egna videofilm visar att allt var påhittat.

Den unge mannen var inte påverkad av narkotika, en falsk påhittad misstanke, som polisen använder för att kunna ”plocka in” människor till stationen. Det visar provresultatet.

Inte heller hade den unge mannan förgripit polisen, varit våldsam och inte heller hade några hotelser framförts av ynglingen och allt detta avslöjas av den videofilm som presenterades till Solna Tingsrätt. Då kan man undra hur hela fyra poliser vittnar i domstol om att dessa brott hade begåtts av den unge mannen trots att dessa poliser är medvetna om att de blir videofilmade en sen kväll i Tensta. Mobilkameran som ynglingen använde sig av var fullt synlig för samtliga poliser. Det är så ointelligent att man faktiskt undrar vad poliserna ens tänker med här.

En nämndeman (Björn Svensson) i Solna Tingsrätt är dock skiljaktig och vill döma ynglingen på en punkt

Hör och häpna. Nämndemannen Björn Svensson vill döma ynglingen för förgripelse mot tjänsteman enbart p.g.a att han filmar polisen. Värt att nämna är att det är fullt lagligt att i Sverige filma polisen och ännu mer viktigare är det att filma polisen. Videosekvenser kan användas som bevis mot exakt det vi ser i denna dom mot ynglingen; nämligen avslöja poliser. Hade ynglingen inte filmat händelsen med polisen i Tensta hade han dömts för brott. Är inte nämndemannen medveten om detta kan man undra?

Björn Svensson är skiljaktig och skriver på följande sätt:

Jag anser att redan det faktum att YNGLINGEN filmat Sebastian Fredriksson med sin mobiltelefon med en påslagen och påträngande ficklampa utgör en straffbar förgripelse mot tjänsteman eftersom syftet med att agera så varit att hindra och försvåra Sebastian Fredrikssons myndighetsutövning. YNGLINGEN ska därför dömas för den gärningen. Överröstad i denna del är jag i övrigt överens med majoriteten.

Polisen hatar att bli filmade. Vill inte att deras brott avslöjas!

Korrupta poliser vill givetvis inte bli filmade för då avslöjas deras brott. Tar du fram din mobilkamera kan du förvänta dig repressalier.
Stå på dig och filma polisen så fort du misstänker att dessa begår brott. För du är inte ensam om att bli drabbad.

I dagens moderna samhälle är det väldigt enkelt att säkra bevis i exempelvis mobilkameror och detta är polisen medvetna om, så pass medvetna att polisen rent ut sagt ljuger i ett instagram-inlägg om att det råder foto- och videoförbud i samband med polisingripande. Detta är en ren lögn och du får givetvis filma polisingripanden om du så önskar det.

Historian om den korrupta svenska polismyndigheten stinker!

PDF filer

Förundersökningen

Domen i Solna Tingsrätt

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat