Hyr och boka flygplan med Utrikesgruppen

”Res med stil”

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Hyr ett eget flygplan med Utrikesgruppen!

Att hyra sitt helt egna flygplan där du själv väljer avgångstid och destination är en riktig frihetskänsla. Här går vi igenom hur det kan gå till när man bestämt sig för att hyra ett eget flygplan.

Börja med att kontakta Utrikesgruppen för att hyra ett flygplan – eller boka direkt

För att komma till Utrikesgruppens bokning av flygplan så besöker du denna länk

https://utrikesgruppen.se/boka-privatjet/

Vad kostar det att hyra en privatjet?

Priser varierar beroende på sträcka men också vilket typ av flygplan du väljer att flyga med. Du bestämmer allt i hur du vill flyga och då bestämmer du givetvis även över hur mycket flygresan får kosta. Vill man lyxa till det riktigt ordentligt kommer prislappen innehålla många nollor men du kan även få en riktigt schysst resa för lite mindre pengar.

Utan att gå in på specifika flygplansmodeller så kan du förvänta dig att priset är mellan 8 000 sek uppemot flera 100 000 sek, men låt inte de allra dyraste priserna skrämma iväg dig. Du kan komma billigt undan om du vill hyra ett eget flygplan som ska ta dig från Sverige ut i Europa eller vice versa. Tiderna har förändrats och vi går mot en flygkultur som vi sett mer av i Nordamerika där man ofta tar en privatjet till jobbet – för att man kan!  

När ska man eller när är det ett bra tillfälle att hyra ett eget flygplan / privatjet

Alla tillfällen skulle vi vilja påstå. Dock är det många som väljer att hyra ett eget flygplan av många olika anledningar. När man ska på bröllop, eller ut för att festa en helg i Europa. Det är också en stor frihetskänsla att hyra ett flygplan för at ta sig till jobbet. Det kanske inte är lika vanligt ännu men det förekommer.

Oftast bokar väl de flesta upp sig för ett eget flygplan för att känna lyxkänslan. Då fler och fler hyr och bokar flygplan via Utrikesgruppen så blir priserna mer konkurrenskraftiga. Boka ett eget flygplan här.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat