Jag är en av dina slavemasters!

Lästid: 2 min
”Se upp för onda slavemasters”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Rubriken må vara uppseendeväckande men jag tillhör de goda slavemasters
Förväxla inte mig med vilken slavemaster som helst – en sann slavemaster kontrollerar dina tankar och inte din kropp fysiskt med tvång – jag är en av de förstnämnda, dock en av de goda!

Varje skribent, varje journalist, varje politiker, varje influencer, varje företag, varje bank, varje långivare, varje liten annons på nätet äger på ett eller annat sätt en del av dig och dina val i ditt liv. Tar du till dig den information som görs tillgänglig för dig och därefter väljer att rätta dig efter de instruktioner som ges har du givit bort din fria vilja till din master. Din slavemaster äger nu dig vare sig du vill det eller inte.

Du behöver stänga av helt och gå den sanna vägen utan otillbörlig påverkan av annan.

Låt oss ta ett exempel. Läs mina artiklar här. Tar du åt dig, grinar du åt artiklarna, vägrar du acceptera att det jag skriver är sanning så har du infekterats i din hjärna där en slavemaster nu kontrollerar dina tankar och i slutändan dina val i ditt liv. Det spelar samtidigt ingen roll om det som skrivs är sanning eller inte. Skapas det en reaktion från dig fångade man in dig som en liten fisk.

Ju fortare du inser att det finns människor som är mycket mer intelligentare än dig ju fortare inser du även att en del av dessa människor också drivs av egna intressen där du endast är en del av deras större plan.

Se upp för onda slavemasters

Givetvis finns det goda slavemasters och onda slavemasters. Ingen vill ju utge se för att vara ond, alla utger sig för att vara den goda människan du bör följa för att krossa det onda. Människor skapar alltid en fiende vare sig det är en riktig fiende eller inte har mindre betydelse. Man vill ha med sig dig till sitt lag för att bygga på sin plan och sin ideologi.

Du behöver själv lista ut vem din slavemaster är för du kommer aldrig att lämnas ifred utan det är så här vi människor är programmerade att funka. Bryt dig loss från den onda slavemastern.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat