Johan Eriksson de korrupta polisernas favoritadvokat som skattebetalarna finansierar

Lästid: 3 min
”Ekonomiska brottsoffer”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Poliser som väljer att bli kriminella är en mycket stor ekonomiskt belastning för skattebetalarna. Notan betalas av skattebetalarna samtidigt som Johan Eriksson tar del av de pengarna.

Alla har rätt till en försvarare sägs det men har alla medborgare rätt att inte bli ekonomiska offer för statligt anställda och kriminella poliser som ljuger för att sätta dit dig?

Johan Eriksson är advokaten som ska hjälpa kriminella poliser är frias för brott. Poliser som åtalas för brott i Sverige har skett i explosionsartad takt och vi ser en tendens där ett stort antal lågbegåvade poliser i många fall inte ens förstår att man begår brott.

Vi har hört poliser komma med sådana verklighetsfrånvända bortförklaringar att man många gånger undrar om dessa poliser verkligen har gått ut lågstadiet. Gång på gång ser vi i många fall vuxna män som många gånger passerat 50 års åldern inte förstå att det är ett brott att ljuga i samband med att man vill få människor fällda för brott.

Poliser som misshandlar sina grannar, ljuger om att ungdomar är kokainpåverkade, kontrollerar fordon utan misstanke, drar ner kalsonger på minderåriga, besiktigar rumpor, bryter armar på flickor, olagliga data slagningar, skjuter handikappade till döds – listan kan göras oändlig. Svensk polis går in i en fas där man numera anses vara en av västvärldens mest korrupta Polismyndighet. JO har blundat för Polismyndighetens problem i över 20 år.

Johan Eriksson försvarar de statligt anställda poliser som fått vårat förtroende att skydda oss men som totalt misslyckats med det

Givetvis är det en grundläggande rättighet att när staten åtalar den enskilde svensken för ett brott så ska han ges möjligheten att få en försvarare som också bekostas av staten. Försvararen ska föra din talan på allra bästa sätt och hjälpa dig att ta vara på dina intressen. Men hur och när denna ekonomiska finansieringen ska träda i kraft rådet det stora diskussioner om.

Poliser som redan är en del av staten och som en gång redan fått vårat förtroende i att skydda oss medborgare ska inte beredas möjlighet till en skattefinansierad advokat som Johan Eriksson. De statligt anställda poliserna som redan fått betalt av oss skattebetalare i form av löner ska inte efter att ha svikit oss och misslyckats med sitt jobb ha möjlighet till att försvaras av Sveriges dyraste advokater helt kostnadsfritt.

Staten har inte lyckats finna korrekt och kompetent polis och då får man helt enkelt stå sitt eget kast. Staten har begått ett grovt övergrepp mot sin befolkning när ett stort antal poliser begår brott mot oss vanliga medborgare och dessutom talar om för oss att vi nu återigen behöver betala ett högt ekonomiskt pris i att finansiera advokat Johan Eriksson.

Advokatkostnader ska bekostas av poliserna själva och inte oss skattebetalare. En offentlig försvarare som Johan Eriksson ska inte beredas möjligheten att gynas ekonomiskt för att vi i Sverige nu har ett stort antal kriminella poliser som åtalas och döms för brott i domstol.

Vi är fysiska brottsoffer, psykiska brottsoffer och nu p.g.a statens grova misslyckades är vi också ekonomiska brottsoffer.

Advokater som Johan Eriksson gynnas ekonomiskt när poliser begår grova brott och ljuger

En advokat som Johan Eriksson kommer alltid stå för allas rätt till en försvarare som bekostas av staten. Varför skulle han inte göra det? Faktura efter faktura sänds ju aldrig till de kriminella poliserna utan det är vi skattebetalare som behöver betala. Ett kriminellt svenskt samhälle med kriminella poliser och organiserad brottslighet har alltid gynnat och uppmuntrats av svenska brottmålsadvokater. Oavsett om man ärligt vill inse att kriminella poliser har svikit ett helt samhälle så kommer de flesta att inte bry sig ett skvätt om man samtidigt har möjlighet att tjäna väldigt mycket pengar på det som en försvarsadvokat.

Vem bryr sig om att vi har grovt kriminella poliser i Sverige?

Svenska folket bryr sig. Svenska folket vill inte känna rädsla för en svensk polis utan de vill känna sig trygga i att svensk polis kan skydda sin befolkning. Dock har det förtroende inte existerat i Sverige på över 20 år utan man ser numera polisen som en organiserad kriminell organisation som årligen finansieras med våra skattepengar utan att man faktiskt bemödar sig att bry sig om oss som också står för hela kalaset.

Resterande som gynnas ekonomiskt av det ökade antalet kriminella poliser som exempelvis advokat Johan Eriksson, sådana kanske inte bryr sig om att vårt svenska samhälle blir mer korrupt och trasigt för varje dag som passerar.

Vi vill se ett bättre Sverige med mindre kriminalitet och då ska det inte daltas med kriminella. Vare sig man är polis eller anställd i näringslivet. Begår du brott ska samhället direkt stöta ut dig och straffa dig och har du dessutom som polis fått hela Sveriges förtroende men ändå lyckats begå brott så  ska du straffas ännu hårdare än övriga. Förslagsvis ska hela ditt liv krossas då dina brott är oförlåtliga och oförglömliga.

Svenska folket kommer aldrig förlåta våra tjänstemän som begår brott mot oss och inte heller kommer vi att förlåta de som gynnades ekonomiskt när vi ofrivilligt blev ekonomiska brottsoffer.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat