Kristoffer Samsing har beviljats skyddade personuppgifter – bor dock kvar i Älvsjö

Lästid: 2 min
”Lämna Stockholm för gott”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Vägrar flytta från Stockholm trots att det är den egentliga planen för människor som får skyddade personuppgifter – bor kvar på samma adress
Kristoffer Samsing har beviljats skyddade personuppgifter men bor trots detta kvar i Älvsjö – meningen är att man ska flytta från Stockholm

Meningen är att när Skatteverket beviljar människor att få skyddade personuppgifter så innebär detta att man också ska flytta från sitt boende och inte bo kvar i den staden man känner sig hotad i. Man får skyddade uppgifter för att man är hotad, förföljd med mera och detta ska då ha skett i sitt närområde. D.v.s för Kristoffer Samsings del bör det handla om hotelser i Stockholm och risk för hotelser i hans bostad i Älvsjö. Det är inte meningen att man som polis ska utnyttja Skatteverkets system och ansöka om skyddsbehov trots att man inte behöver det.

Om Kristoffer Samsing nu har ett skyddsbehov så kan man ju undra varför han bor kvar i samma hus och på samma adress: Vantörsvägen 116 i Älvsjö, som han alltid bott i, om han är hotad?

Samsing är förövaren som många gånger dömts för brott där hans brottsoffer, där bland en ung man och en ung kvinna som skadades allvarligt av Samsing. Det är dessa brottsoffer som känner en oro för Kristoffer Samsing och inte tvärtom.

Skatteverket bör givetvis ställa kravet att den brottsdömde polisen Kristoffer Samsing lämnar Stockholm för gott

Ska Kristoffer Samsing fortsatt ha ett skyddsbehov så bör det rimliga kravet att han lämnar Stockholm för gott ingå i hans skyddsplan.

Att han fortfarande bor och syns till på Vantörsvägen 116 i Älvsjö är ett hån mot de människor som faktiskt har ett allvarligt hot mot sitt liv och sin hälsa där skyddade personuppgifter ingår i en avancerad skyddsplan för många människor i Sverige som verkligen behöver det.

Här bor och har Kristoffer alltid bott men trots det anses han ha ett skyddsbehov men bor kvar på samma adress.
Kristoffer Samsing är inte i skyddsbehov – utnyttjar Skatteverket genom sin nuvarande anställning som polis

Om Kristoffer Samsing verkligen behövde bl.a skyddade personuppgifter så undrar man hur det kommer sig att han bor kvar i Älvsjö och syns till där dagligen. Hans adress är en känd adress då det har väckt frågor i hur en brottsdömd polis med en mycket låg lön lyckas förvärva en bostad värd över 11 miljoner kronor.

Kristoffer Samsing bör lämna Stockholm för gott och inte bo kvar på adress: Vantörsvägen 16 i Älvsjö!

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat