Lågbegåvade gatupoliser utnyttjas som undersåtar av sina polischefer

Lästid: 4 min
”Undersåtar utnyttjas”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Svensk polis anklagas för att utnyttja lågbegåvade gatupoliser som sina undersåtar i ekonomiska syften

Gatupoliser i Sverige har kommit att bli en bricka i det ekonomiska spelet mellan regeringen och Polismyndigheten. Nu utnyttjas gatupoliser för sin låga intelligens utan att veta om det.

De styrande i vår svenska Polismyndighet har i över 20 års tid medveten anställt människor med mycket låg intelligens som gatupoliser, i många fall med så pass låg intelligens att personerna i fråga hade kunnat ansöka om någon form av bidrag från Försäkringskassan för sin funktionsnedsättning och syftet med att anställa dessa lågbegåvade människor bör skrämma inte bara dig men också hela vårt svenska samhälle. Det finns tyvärr inget intresse hos de styrande i vår svenska polismyndighet att städa upp bland de småaktiga lågbegåvade kriminella poliserna för då försvinner en mycket stor del av de pengar som Polismyndigheten årligen erhåller från oss skattebetalare via Regeringen.

Läs vårt avslöjande reportage om hur den svenska Polismyndigheten utnyttjar lågbegåvande människor för att begära mer pengar i budget (skattebetalarna står för budgeten) från Regeringen för sin verksamhet

Många menar att de styrande i Polismyndigheten begår ett avancerat bedrägeri.

Blickarna har felaktigt riktats mot de kriminella gatupoliserna. Nu kan vi avslöja att de styrande poliserna i själva verket vill ha det kaos vi i Sverige upplever.

Polismyndigheten har i över 20 års tid lurat Regeringen och det svenska folket att bara om de får mer pengar så kommer samtliga problem att upphöra. Med ett budgeterat förslag på 44,2 miljarder kronor, ett av de allra dyraste i hela världen, för att bl.a utbilda poliser att inte begå brott kan nästan vem som helst förstå att den siffran för år 2030 kommer att dubblas då det inte finns ett intresse i att ha laglydiga poliser i Sverige. Med laglydiga poliser i Sverige försvinner stora delar av budgeten på 44,2 miljarder kronor och det vill inte de styrande inom Polismyndigheten.

De styrande hos Polismyndigheten bor inte bland oss i Stockholm, Malmö, Göteborg osv. De finns oftast i utkanterna av städer och upplever aldrig våra ständiga problem i Sverige. Ett medvetet val för att undvika det kaos de själva skapat.

Kaos = pengar till de styrande inom Polismyndigheten

Vi får ständigt höra i media om hur gatupoliser bryter mot lagen, särar på minderåriga barns skinkor, olagligt beslagtar prylar, olagligt visiterar människor på stan, falskeligen anklagar hederliga människor för att vara narkotikapåverkade för att sedan även dömas för dessa brott i domstol. Men trots att vissa poliser flera gånger per år trakasserar och döms för brott skiljs dessa inte från sin anställning hos den svenska Polismyndigheten och då kommer den stora frågan?: Hur kommer det sig att gatupoliser som härjar bland oss medborgare får behålla sin anställning men en person som exempelvis begår brott på sin byggarbetsplats avskedas omedelbar?

Svaret är givetvis PENGAR. Vår svenska Polismyndighet har som ovan nämnt i över 20 års tid medvetet skapat det kaos vi idag upplever i Sverige. År 2021 fick vår svenska polismyndighet 32,8 miljarder kronor för att kunna finansiera sin verksamhet. År 2022 var den siffran uppe i 34 miljarder kronor och för år 2025 vill Polismyndigheten ha hela 44,2 miljarder kronor.

Den svenska polisen kräver alltså mer i pengar för varje år som går men resultaten blir sämre. Många menar nu att de styrande hos Polismyndigheten inte alls vill bli av med de problem vi i Sverige upplever med gatukriminalitet och kriminella poliser. För skulle vi ha turen att ha en seriös polismyndighet som likt övriga Europa så skulle de styrande hos polismyndigheten inte kunna hova in hela 44,2 miljarder kronor. Pengar som är överdrivna för att finansiera en Polismyndighet.

Polismyndigheten i Sverige begår ett avancerat bedrägeri

Skapa kaos för att sedan kräva pengar för att lösa kaoset

Det sitter alldeles för många oärliga poliser idag på höga positioner som medvetet förgör vårt svenska samhälle i syfte att tjäna pengar på vårt elände med ständigt trakasserande poliser och grov kriminalitet.

Att skapa medveten kaos för att sen lova att man ska lösa kaoset bara men får 100 miljarder kronor för det är bedragarnas dröm.

Vi blir just nu lurade och någon blir extremt rik på det kaos som många idag upplever i Sverige.

Kristoffer Samsing – Stockholmspolisen som upprepade gånger dömts för brott och behåller sin anställning

Ett färskt exempel i att vår svenska polismyndighet har ett stort intresse i att behålla kriminella poliser i sin verksamhet hittar vi i den brottsdömde gatupolisen Kristoffer Samsing.

Samsing som dömts för bl.a tjänstefel, brutit armen på en ung flicka, olagliga dataslagningar och mycket mer behåller sin anställning trots att han dömts i domstol för allvarlig brottslighet vid flera tillfällen.

Du kan läsa mer om Kristoffer Samsing här.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat