Lömska poliser lurar rättsväsendet

”Lurar och bedrar”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Hur mycket kan polisen böja på reglerna innan det klassas som ett brott? Ska polisen ens få möjlighet att böja på reglerna och har Sverige kriminella poliser? Vi går igenom varför polisen är så hatade idag. Genom åren har Dagens process gått igenom många fall som visar att allt fler poliser blir kriminella när de väl börjar sitt yrke.

Svenskar i allmänhet har tappat förtroendet för polisen visar flera rapporteringar. Många svenskar känner sig osäkra både för kriminella och för polisen. Den svenska polisen är kraftigt eftersatt och det är polisens oförmåga att rekrytera rätt kompetens som gett upphov till kraftiga problem. Nu för tiden kan vem som helst bli polis och de låga kraven lockar till sig många förståndslimiterade människor som söker kickar i livet av den lilla makt en polis tillfälligt kan få på gatan i konfrontation med vanliga människor.

Den svenska polisen har kraftiga svårigheter att klara upp brott. Många brottslingar går fria i samhället på grund av att polisen inte har kompetensen. Försöket med att rekrytera poliser efter lägre krav har förstört yrket ytterligare, vilket gett en mycket sämre personalkompetens – som senare visar sig i konfrontationer med vanliga medborgare.

Poliser som ljuger är kriminella

Poliser som ljuger i domstolar eller utredningar gör sig skyldiga till brott. Så fort en polis ljuger blir personen per automatik kriminell och ska avskedas. Trots att många poliser bli påkomna förblir de poliser och behåller sitt jobb.

En förekommande gärning poliser använder som ett verktyg mot vanliga medborgare är att ljuga om att människor är narkotikapåverkade. Dagens process får dagligen in rapporteringar om att poliser som känner sig icke tillfredsställande i möte med vanliga människor hittar på och ljuger om att människor är narkotikapåverkade. Det kan ofta handla om att polis på plats inte får de svaren polisen önskade. En polis som ljuger om att en människa är narkotikapåverkad gör sig skyldig till falsk tillvitelse och olaga frihetsberövande när personen tas med in på polisstation eller förflyttas från en plats till en annan för ett urintest.

Har du som läser detta varit med om att polis ljuger om att du skulle vara narkotikapåverkad? Då kan du kontakta Dagens process. Skicka gärna med bild och namn på polisen som utfört denna kriminella handling mot dig. Vi kommer då att publicera både namn och bild på polisen.

Tyvärr är polisen hatade

Låga krav för att bli polis lockar till sig kriminella människor med låg intelligens.

Gärningen med att ljuga om att människor är narkotikapåverkade är ett maktvapen polis på gatan använder för egen tillfredsställelse. Det löser inga brott och det uppviglar till ett större hat mot polisen som för varje dag eskalerar. Ska polis vara respekterade ska de följa lag och ordning i varje konfrontation med andra människor. Polis ljuger ofta om att människor är narkotikapåverkade bland annat för att de inte vill ta tag i riktiga brott Sverige brottas med. Det finns en feghet inom polisen. Människor som kan bli felaktigt anklagade för narkotikapåverkan är helt vanliga människor som är på väg till gymmet, matbutiken eller annan vardaglig plats.

Det finns människor i Sverige som fått sitt urin analyserat mer än 100 gånger under sin livstid. Test som senare visar att personen aldrig i fråga har brukat narkotika. Att poliser kan fortsätta ljuga och hitta på brott beror på att det inte finns en konsekvens. Det är ytterst pinsamt att ljuga om att någon skulle vara narkotikapåverkad men framförallt är det en kriminell gärning. Samtliga poliser som ljuger ska hittas och avskedas.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat