Migrationsverket förpestar nu även svenska familjer

Lästid: 3 min
”Perverst av Migrationsverket”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Migrationsverket har kommit att bli den pest alla varnade för
Rubriken talar sitt tydliga språk – en myndighet som vill nässla sig in i svenska familjer är och kommer alltid att förbli en förpestad organisation

Migrationsverket handlägger inte bara ärenden som rör nyanlända invandrare utan finns också där och förpestar vanliga svenskar familjer på det sätt att om någon i ens familj kommer från den så kallade tredje världen så kommer Migrationsverket vara där och förpesta den familjen trots att mannen eller kvinnan är fullblodad svensk. Har mannen och kvinnan barn tillsammans som då blir halvsvenskar har Migrationsverket ytterligare en anledning att förpesta den familjen.

Pesten börjar egentligen den dag då man önskar att den ickesvenske partners med eventuella barn ska få flytta med till Sverige. En process i sig som ofta tar flera år för Migrationsverket att handlägga. Många ger upp och flyttar aldrig hem till Sverige och väljer istället andra EU länder. För vem vill på riktigt vara borta från sin partner och eventuella barn i flera år för att vi har en förpestad myndighet i Sverige som vill lägga sig i vem vi svenskar väljer att skapa en familj med?

Migrationsverket förorenar hela det svenska samhället så gott de bara kan

Att Migrationsverket ens fick i uppgift att kontrollera vem vi svenskar väljer att skapa familj med är en pest bara det

Migrationsverket är extremt perversa som vill kontrollera och godkänna svenskars förhållanden och familjer bara för att ens partner råkar härstamma från ett land utanför EU. Det är ingenting annat än ett giftigt kontrollbehov som aldrig borde ha beviljats till lågintelligenta människor som arbetar för Migrationsverket.

Migrationsverket har passerat den perversa gränsen – undrar snart vilken penislängd man har för att få denna uppgift kontrollerad och bekräftad

Migrationsverket har tagit sig an uppgiften att verkligen kontrollera förhållanden svenskar har med utländska medborgare till den grad att man blivit perversa i sina kontroller och ställer extremt perversa och privata frågor till paret. Exempelvis kan Migrationsverket ställa frågan till den svenska mannen om vilka hans favorit kalsonger är för att sekunden efter ringa till den utländska partnern för att få det bekräftat. Vad i helvete undrar man ju?!

Det går att dra jämförelser med detta beteende i övriga samhället.

Ställ frågan till dig själv: Vad hade du själv tyckt om någon myndighet i Sverige tog på sig ansvaret för att kontrollera ditt förhållande du har i Sverige där exempelvis Skatteverket knackade på hemma hos dig för att ställa frågor om ditt förhållande och vart det sitter ett födelsemärke på din partner, hur mycket hår på kroppen din partner har, vilka favorit string som används o.s.v.

Migrationsverket är en pervers myndighet

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat