Migrationsverket och Sveriges ambassader avskyr svenskar med en utländsk partner

Lästid: 2
”Familjer splittras på grund av Migrationsverket”

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se
Barn separeras på grund av Migrationsverket
När utlandssvenskar eller svenskar i Sverige har en utländsk partner och eventuella barn ser Migrationsverket och Sveriges ambassader till att vara ett stort problem i samhället. Svenska medborgare som ska leva och bo i Sverige med en utländsk partner och gemensamma barn blir aktivt motarbetade av Migrationsverket och Sveriges ambassader utomlands.

Både Migrationsverket och Sveriges ambassader spelar en aktiv roll med att bekämpa svenska medborgares vilja att återförenas med sin utländska partner och gemensamma barn. Processen kan ta hisnande flera år att genomföra. Det finns fall som tagit fem år. Det är värt att notera att det handlar om svenska medborgare som både Migrationsverket och Sveriges ambassader totalt bekämpar.

Det spelar ingen roll vilken svensk det är som vill hem till sitt eget land tillsammans med sin kvinna eller man och barn. Alla dessa svenskar får vänta i flera år innan den efterblivna myndigheten Migrationsverket ens påbörjar ärendet. När ärendet väl påbörjas ska ytterligare tröga instanser bistå Migrationsverket, vilket är en svensk ambassad utomlands som ska genomföra sjukliga intervjuer med den utländska partnern och eventuella barn. Detta tar ytterligare flera månader till ett år. Man gör detta för att kunna komplicera för svenska medborgare så mycket som möjligt. Det ska ta så lång tid som möjligt så att man helst avstår från att hämta sin egen familj hem till Sverige.

Migrationsverket och svenska ambassader utomlands ska inte bestämma vem en svensk medborgare vill ha hem till Sverige. Det är inte deras angelägenheter. En svensk medborgare bestämmer själv vem hans eller hennes familj ska vara. Ingen rutten myndighet som Migrationsverket eller en ambassad ska ge sig in i andras familjer och ställa krav.

Migrationsverket hör hemma i toaletten

Migrationsverket är en havererad myndighet. När Migrationsverket behöver flera år på sig för att kunna genomföra lite pappersarbete i den process som krävs för att en utländsk partner och/eller barn ska få flytta till Sverige – så är det allvarliga problem. Myndigheten fungerar inte längre och nu är det dags att kasta Migrationsverket i toaletten där den hör hemma.

Inga svenskar, vare sig det handlar om utlandssvenskar eller svenskar i Sverige, ska acceptera att vi har en myndighet och tröga ambassader som fått för sig att det är okej att leka med svenskarnas liv, leka med deras barn och deras fruar och män. Alla som är delaktiga i att förstöra svenskarnas barnfamiljer, partner och fruar och män som ska hem till Sverige måste utmålas. Sverige måste få reda på vilka människorna bakom myndigheterna är.

En svensk är välkommen i hela världen men inte till sitt eget land

Det finns en regel i Sverige som säger att en utländsk medborgare som träffat en svensk medborgare i Sverige måste först lämna Sverige om personen vill bo med sin svenska partner i Sverige. Det spelar ingen roll om den utländska medborgaren bott i Sverige med annat visum i flera år tillsammans med sin partner och barn – så fort personen träffar en svensk medborgare och bildat familj i Sverige ska personen ut ur Sverige fort som fan för att kunna ansöka från utlandet om att få bo med sin partner i Sverige. Detta händer trots att den utländska medborgaren har bott med den svenska medborgaren i Sverige.

När denna regel trädde i kraft såg Migrationsverket och svenska ambassader till att förstöra för svenska familjer runt om i världen. Man hänvisar glatt till att denna regel ska efterföljas och de är väl medvetna om att regeln splittrar sönder svenska familjer och deras barn runt om i världen. Det är bara sjuka individer som arbetar som Migrationsverket och ambassaderna gör.

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat