Migrationsverkets stickprov – frågar efter penislängd?

Lästid: 2 min
”Ställ Migrationsverkets anställda inför rätta”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Vill en svensk hämta hem en partner från utlandet vill ambassader på uppdrag av Migrationsverket hålla i perversa intervjuer
När en svensk medborgare vill hämta hem sin fru, man eller partner samt barn till Sverige ska Sveriges ambassad utomlands på uppdrag av Migrationsverket utföra perversa intervjuer med den utländska personen som vill resa till Sverige.

Inget land i världen ställer perversa intervjuer till människor som vill bosätta sig i deras länder tillsammans med en inhemsk medborgare. Men så har vi Migrationsverket som vill göra precis det. Frågorna är så perversa att man undrar hur människor kan gå med på att besvara frågorna.

Hur lång penis har din svenska man?

Migrationsverket ställer extremt perversa frågor att man undrar om man på riktigt kan ta detta på allvar. Det har gått så långt att man får frågan om hur lång penis man har för att Migrationsverket sedan ska få det bekräftat av partnern i ett enskilt samtal.

Dagens Process har fått uppgifter från våra besökare om hur perversa Migrationsverket har kommit att bli i den obefogade kontroll av den utländska partner man olyckligt fick befogenhet att kontrollera.

Migrationsverket skulle aldrig ens fått möjlighet att få genomföra perversa kontroller av våra förhållanden.

Inget land i världen kontrollerar partners till sina medborgare med perversa frågor

Vi svenskar reser väldigt mycket, vi söker uppehållstillstånd i andra länder. Vi är mycket beresta, så beresta till den grad att vi vet att vi aldrig skulle få perversa frågor från andra myndighet i andra länder.

Det är inte normalt att få privata frågor från en myndighet i Sverige. Detta är något vi en gång för alla ska få stopp på samtidigt som vi också måste ställa de ansvariga inför rätta i Sverige. Personal hos Migrationsverket har förbrukat sin rätt att ta till vara på svenskars intresse och har istället valt att utnyttja oss svenskar på ett sexuellt sätt där man samtidigt vill göra livet så surt som möjligt för oss får att till regeringen låtsas att den perversa kontrollen är en nödvändighet för att på så sätt begära ytterligare miljarder i anstånd årligen, pengar som sedan tas från oss skattebetalare.

Åtala ansvariga hos Migrationsverket för sexuellt ofredande

Ställ ansvariga hos Migrationsverket inför rätta

Sexuellt ofredande är aldrig befogat även om man låtsas att det sker i ett gott syfte. Migrationsverkets anställda och ansvariga ska ställas inför rätta för de sexuella ofredanden svenskar har tvingats att genomlida.

Vi bör gå igenom samtliga intervjuer som skett på ambassader runt om i världen för att kontrollera alla de sexuella frågor som ställts av ambassadpersonal på uppdrag av Migrationsverket.

Vi har tidigare varit i kontakt med Heléne Hedebris – stabsjurist hos Migrationsverket

När vi tidigare har varit i kontakt med Migrationsverket har vi fått en del märkliga svar från stabsjuristen Heléne Hedebris som själv varit föremål för utredning när hon redan år 2016 försökte förmå en domstol att ta ett beslut som gynnade henne själv. Läs mer om hur hon själv tycker att Migrationsverkets brister är alla andras fel men inte hennes eget eller myndighetens fel.

Läs mer här.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat