Mohammed Salih hoppas på att fler blir miljonärer

Härligt initiativ


2
2 points
Foto: Viacheslav Bublyk

Mohammed Salih har ett mål och det är att bli miljonär innan han fyller 30, säger han till Expressen. Under tiden som han fixar pengarna till miljonen använder han sitt Instagram-konto till att ge lite idéer och hjälpa andra att bli rika.

Denna man vill bryta tabun om att få prata om pengar i Sverige. Ett mycket bra initiativ. Genom att låta pengarna prata kommer alla andra få möjligheten till att tjäna pengar. Pengar är vägen till mycket, så att säga. Det går att göra pengar på väldigt många produkter och tjänster över olika marknadsplatser, det är bara att tro på sin grej och köra.

Mohammed som har haft rollen som verksamhetschef på Unga aktiesparare arbetar han på hos Aktiespararna. Hans Instagramkonto @mohammedsvagtillmiljonen har över 35 000 följare. Där kan du följa denna mans väg till pengarna. Han säger till Expressen att kontot har ett större syfte än hans egen väg till att tjäna pengar. Han vill visa att det går att bli miljonär med hjälp av börsen och att du med små medel också kan se till att dina pengar växer sig större.

Hans härliga motto är ”Alla kan bli miljonärer med en Svensson-lön”

Att prata om pengar är bra. Det ger andra människor en möjlighet att se vilka fler möjligheter det finns till att tjäna pengar. Ju fler som talar om pengar – ju fler blir ekonomiskt rikare.

Det är tabubelagt i Sverige att prata om pengar och det vill Mohammed ändra på. Det gynnar alla att snacka pengar, säger han.

Mer affärer till alla

Är du också på hugget och vill tjäna pengar? Ta då inspiration från människor som är som dig. Sådana som gillar pengar och vill ha dem. Följ konton som intresserar dig.

Med mer inspiration och fler möjligheter hoppas vi att det kommer ske en ny expansion av svenska miljonärer runt om i landet. Ekonomisk frihet är en grym känsla. Lycka till alla svenskar som vill ha pengar!


Like it? Share with your friends!

2
2 points

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
Savo Kralj

0 Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *