Polis i Nyköping begriper inte att de begår brott – man visiteras olagligt

Lästid: 4 min
”Undersåtar i Nyköping”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Lågintelligenta poliser i Sverige har svårt att förstå att de begår brott

Återigen hamnar polisen i blåsvädret, de låga intagningsproven gör att lågintelligenta människor får möjligheten att bli poliser i Sverige. Människor som många gånger inte kan göra skillnad på rätt och fel är idag poliser i vårt Sverige.

Vi på Dagens Process har tidigare rapporterat flitigt om poliser som begår brott och ett mönster som sticker ut är att många poliser i Sverige inte har en aning om att de själva begår brott och det visar Nyköpingspoliser prov på när de får för sig att det är helt i sin ordning att störa en man som är på väg för att köpa pizza till sig själv och sin flickvän. Poliserna visiterar mannen, misstänker honom falskeligen för att vara påverkad av narkotika – i ett försök att hämnas för att mannen inte önskar att besvara Nyköping polisernas mycket märkliga frågor.

Ett fenomen inom svensk polis är att trakassera människor som inte vill besvara polisernas frågor. I många fall är det mycket privata frågor svensk polis ställer till människor man stoppar på gatan utan giltig anledning. Det finns ingen lag vare sig i Sverige eller något annat land i världen som tvingar människor att besvara polisens frågor. Eventuellt kan det vara tvång på sådan åtgärd i de allra mest korrupta länder i världen så som Nordkorea men i Sverige och övriga länder finns inga som helst krav på att du ens behöver prata med polisen.

Men han hade ju mysbyxor och luvtröja på sig svarar den åtalade polisen Frida Rebecca Eriksson född 19921202-1548. Åhörarna på plats skrattar åt Frida Rebecca Eriksson.

Nyköpingspoliserna döms i domstol för tjänstefel – skyller på att pizzamannen hade mysbyxor på sig och luvtröja

När poliserna konfronteras i domstol svarar polisen Frida Rebecca Eriksson otroligt nog: men han hade ju mysbyxor och luvtröja på sig i ett nästan efterblivet försök att rättfärdiga sina brottsliga handlingar när hon olagligt visiterade pizzamannen och helt utan lagligt stöd.

Svensk polis har kommit att bli de mest bisarra poliserna i Europa och utredningsmaterial i övriga Europa statuerar exempel på hur man inte ska bli som svensk polis.

Vilka är de dömda poliserna i Nyköping?

Eriksson, Frida Rebecca
19921202-1548
Valla Västra Arbetarbostaden
641 98 Björkvik

Telefonnummer: 073 843 63 27

Svensson, Pontus Lars Olof
19770528-1652
*skyddade personuppgifter

Frida Rebecca Eriksson försöker med de allra mest pinsamma bortförklaringarna i ett försök att rättfärdiga sina brottsliga handlingar

Trots att målsägande tvingades utså de brott Frida Rebecca Eriksson begick kan man inget annat än att roa sig åt de mycket märkliga bortförklaringar Frida Rebecca Eriksson uppger för domstolen och i polisförhör om målsägande. En mycket roande livlig fantasi och frånvänd verklighets uppfattning verkar numera vara normalt hos våra svenska poliser.

Arg, nervös, trissar upp stämning, kollar med blicken, rör sig i byxlinjen, har tatueringar och mycket mycket mer uppger Frida Rebecca Eriksson att målsägande uppträdde. Att lägga all skuld på målsägande när man själv är den som begått brott gör i sig att samhället tappat förtroendet för Frida Rebecca Eriksson som polis och hon skall givetvis inte får arbeta kvar som polis längre.

Pontus Lars Olof Svensson skyller på att han inte tog några beslut om kroppsvisitation

Pontus Lars Olof Svensson som är född 1977 och skyller på sin kollega i domstol med hänvisningen att han inte själv tog några beslut om kroppsvisitation påvisar att vi har poliser idag som blundar för brott och inte ingriper. Pontus Lars Olof Svensson är i samhällets ögon ogiltigförklarad som polis, en polis ska under inga omständigheter blunda för brottsliga handlingar och givetvis vill vi inte ha en polis som Pontus Lars Olof Svensson som låter brottslingar begå allvarliga övergrepp på svenska meborgare. Vid nästa brott kanske Pontus Lars Olof Svensson blundar för mer allvarliga sådana så som mord, våldtäkt med mera. Det kan vi inte veta och därför ska inte Pontus Lars Olof Svensson få arbeta kvar som polis länge.

Ladda ner förundersökningen (FUP) och domslutet

Förundersökning

Tilläggsprotokoll

Domslut

Svensk gatupolis har ingen aning om att man begår brott och ställer sig oförstående till att man misstänks för brott. Gatupoliser utnyttjas som undersåtar av polischefer.

Det finns flera exempel på svensk polis som inte alls förstår att man har begått några brott trots att man vid ett flertal tillfällen åtalas och döms för allvarliga brott i domstol. Ett sådant exempel hittar vi i polismannen Kristoffer Samsing som trots ett långt belastningsregister får arbeta kvar som polis.

Upprepande gånger döms gatupoliser för allvarlig brottslighet men får trots det behålla sina jobb. Och det är inte så konstigt då svensk gatupolis används som ett verktyg i att skapa kaos i vårt svenska samhälle av de styrande i vår polismyndighet. De styrande utnyttjar gatupoliser som lydiga undersåtar då ett stort antal gatupoliser i 20 års tid fått en anställning hos polismyndighet just för att de är lågbegåvade och lättare att styra.

Svenska Polismyndigheten är genomrutten och samhället får lida för det då vi har enskilda poliser som har en alldeles för låg intelligens för att klara en simpel dialog med allmänheten. Påhejade av sina chefer kan vi förvänta oss ett allt mer kriminellt samhälle i Sverige.

Polischefer i Sverige använder enskilda poliser som undersåtar. Undersåtar som lyder blint utan att förstå polischefernas ekonomiska plan.

Nämligen håva in så mycket pengar som möjligt i det kaos man själva vill skapa i Sverige.

Svensk polis kan inte tänka själva utan beter sig som ett gäng lågintelligenta ligister som styrs av cheferna inom polisen – allt i en plan att erhålla mer pengar från regeringen i kaoset de själva skapar

Lågintelligenta poliser har fått instruktioner om hur man ska bete sig mot människor men poliserna själva ifrågasätter inte instruktionerna då svensk polis agerar undersåtar till chefer på högre positioner. Låg intelligenta poliser är extremt eftertraktade av Polismyndigheten då man önskar lydiga undersåtar.

De undersåtar till poliser som inte har en aning om att de begår brott är en bricka i spelet där svensk Polismyndighet önskar att håva in så mycket pengar som möjligt från oss skattebetalare i det kaos polischefenrna själva vill skapa.

Ju mer problem ett samhälle har ju mer pengar kommer Polismyndigheten att kräva från regeringen som i sin tur håvar in pengarna från oss skattebetalare.

För att beskriva polischefernas korruption kan man kort säga att polischeferna njuter av det kaos som Sverige idag har för polischeferna kommer alltid att skratta hela vägen till banken och det är du som läser detta som betalar för hela den lågintelligenta Polismyndighet som idag existerar i Sverige.

Läs mer om hur gatupoliser i Sverige utnyttjas som undersåtar utan att själva vara medvetna om det.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat