Polisen fotobluffar. Ljuger om att det råder fotograferingsförbud

Lästid: 2 min
”Polisen ljuger igen”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Polisen ljög på instagram för tusentals följare om att det råder foto- och videoförbud för att polisens brott inte ska kunna dokumenteras.
Att vi har person som representerar våra svenska myndigheter och ljuger är inget nytt dock har polisen i Sverige utmärkt sig extra mycket genom att ljuga om väldigt mycket. Vad döljer sig bakom lögnerna? Dagens Process har svaret.

Polisen fortsätter att ljuga och vilseleda det svenska folket. Nu senast hävdar polisen i ett instagram inlägg att det råder foto- och videoförbud i samband med att polisen ingriper mot människor.

Detta är givetvis inte sant och du får både filma polisen och fotografera dessa om du så önskar vilket också är bra då polisens interaktioner kan dokumenteras noggrant. Vi råder dig att alltid dokumentera dina kontakter med polisen då det förekommer att polisen bl.a ljuger om att människor anses vara narkotikapåverkade för att på så sätt hävda sin makt och ”plocka in” människor i arresten.

Polisen ljuger om foto- och video förbud för att kunna ”plocka in” människor under den falska och påhittade metoden om att man är narkotikapåverkad.

Maktdemonstrationen inom polisen har blivit en verklighet.
Polisen på Instagram med tusentals följare vilseleder Sverige

Polisen har i ett instagram inlägg hävdat att det rådet foto- och video förbud och att man gör sig skyldig till brott om man fotograferar eller filmar polisen. Att polisen hittar på brott är som vi har rapporterat om många gånger tyvärr ingen nyhet.

Varför ljuger polisen om att det råder foto- och videförbud? Svaret hittar du här nedan.

Har polisen ingenting att dölja så bör man välkomna att dessa granskas och att polisens kontakter med det svenska folket också dokumenteras i film och foto. När polisen sedan väljer att ljuga om att det råder foto- och videoförbud har man per automatik tagit ställning till att man vill begå brott utan att det dokumenteras. Polisen vill ju givetvis inte att du ska ha vattentäta bevis för att dessa begår brott.

Det finns flera exempel på när polisen har hävdat att man varit påverkad av narkotika för att på så sätt plocka in människor i arresten. Testresultaten har sedan visat sig vara negativa. Hade dessa händelser dokumenterats i film hade det uppdagats att den misstänkte inte alls är narkotikapåverkad och detta är en av de stora anledningarna till att polisen inte vill att du filmar dessa.

Läs om Michél Österlund. Polisen som påstod att en dödssjuk man och hans son var påverkade av narkotika.

Läs om Kristoffer Samsing. Polisen med ett gediget brottsregister som manipulerar.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat