Polisen har ett ypperligt tillfälle: Häng ut Kristoffer Samsing för att visa att man menar allvar i Sveriges kriminella kris!

Lästid: 2 min
”Häng ut korrupta poliser”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Menar Polisen verkligen allvar med att man vill komma åt de kriminella organisationerna i Sverige?
Ingen kan undgå den kriminella kris vi idag upplever i Sverige och har svensk polis verkligen kompetensen för att handskas med vad som komma skall? Har polisen verkligen nolltolerans mot all form av brott?

Polisen i Sverige behöver respekterade poliser. Poliser i samhället man respekterar och inte några poliser med låg IQ som inte förstår att det bl.a är kriminellt att ljuga om att människor är narkotikapåverkade enbart för att visa att man är den som kan ljuga och komma undan med det.

Inte många i dagens Sverige respekterar polisen när polisen själva begår brott och försöker undgå rättsliga efterspel. Polisen har som uppgift att skydda oss på alla tänkbara sätt dock har svensk polis idag valt en annorlunda taktik när man istället väljer att skydda sina egna anställda som begår brott och försöker vifta bort det som att det inte vore speciellt allvarligt.

Häng ut den brottsdömde polisen Kristoffer Samsing som ett meddelande till de kriminella gängen!

Polisen stärker sin nolltolerans mot brott genom att hänga ut den brottsdömde polisen Kristoffer Samsing.
Kristoffer Samsing är Polisen som begått ett stort antal brott men trots det arbetar kvar som polis. Svensk Polis behöver hänga ut Samsing som ett exempel på att man menar allvar med att det från och med nu råder nolltolerans där inga brott accepteras!

Väljer Polismyndigheten i Sverige att hänga ut Kristoffer Samsing som en brottsdömd polis så vinner polisen oerhört mycket på detta i framtiden. Polisen vinner tillbaka det trasiga förtroendet man har för polisen i Sverige.

Att hänga ut Kristoffer Samsing kan ske på många olika sätt. Man kan använda Samsing som ett exempel på att ingen i Sverige kommer undan vare sig man är polis, politiker, grovt kriminell, vanlig arbetare o.s.v så kommer du att hängas ut. Hänger man ut en av sina egna i Kristoffer Samsing så visar svensk polis att man faktiskt menar allvar med att man vill krossa de kriminella gängen i Sverige.

Tipset till den svenska polismyndigheten är följande

Vill man bekämpa brott i samhället? Med den allvarliga brottslighet vi idag har i det svenska samhället så behöver vi tuffa poliser som också har nolltolerans för brott. Det gäller även inom polismyndigheten själva. För att stärka nolltoleransen så har man nu ett ypperligt tillfälle att hänga ut Kristoffer Samsing i medier. Det sänder mycket starka signaler till samhället om att polisen inte är att leka med i Sverige. Inga brott accepteras och är du en polis så hänger vi ut även dig.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat