Polismannen Kristoffer Samsing återigen åtalad för brott. Ung man skadades!

Lästid: 3 min
”Åtalas för brott igen”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
OBS! Bilden har inget med artikeln att göra

Kristoffer Samsing är polismannen som återigen står åtalad för brott och tidigare har han dömts för att ha brutit armen på en flicka i tjänst.

Kristoffer Samsing som tidigare har dömts för att ha brutit armen på en flicka är nu återigen misstänkt och åtalad i Stockholms Tingsrätt med målnummer B7186-21 för tjänstefel där bl.a en ung man skadades på Folkungagatan i Stockholm.

Händelsen är mer en regel inom polis än ett undantag.

Poliser är idag lågbegåvande och det kan du läsa mer om här.

Samsing står åtalad i domstol för att helt enkelt misstänks ha struntat i att rapportera om händelsen där en ung man skadades på Folkungagatan så pass allvarligt att den unga mannen skadade knät och fick sina kläder förstörda. Samsing och hans kollega är misstänkta för att ha skadat den unga mannen. Folksam betalade därefter ut ersättning till målsägande.

Kristoffer Samsing har enligt åtalet och åklagaren helt enkelt tacklat den unga mannen utan giltigt skäl ute på gatan så att bilar fick veja och undvika att köra på den unga mannen för att sedan helt enkelt strunta i att rapportera om händelsen.

Samsing ska även ha visterat den unga mannen som var på väg till sin mormor för att äta middag.

Kristoffer Samsing ska ha upprätt hotfullt och ohövligt enligt åklagaren

Kristoffer Samsing, som enligt många inte alls ska få arbeta som polis längre, ska i denna händelse ha upprätt mycket illa mot den unga mannen enligt den stämningsansökan åklagaren har skickat in till Tingsrätten och ifrågasätt hans val av bostadsort samt kommenterat nedlåtande mot den unga mannen som aldrig tidigare har dömts för något brott.

Stämningsansökan

Utredningsmaterialet

Du kan ladda ner förundersökningen här nedan där du bl.a kan läsa om hur Kristoffer Samsing i ett mejl till förundersökningsledaren försöker att rättfärdiga de brott han står åtalad för och misstänks ha försökt att manipulera utredaren till att det verkliga offret är Kristoffer Samsing själv.

Vi har tidigare rapporterat om Kristoffer Samsing

Dagens Process har många gånger tidigare rapporterat om den brottsdömde polisen Samsing. För att att se samtliga artiklar klicka här eller se nedan för ett urval.

Kristoffer Samsing kritiseras hårt av Justitieombudsmannen – grep man för att han bar på Rolex klocka – struntade i att meddela åklagare

Utanför en nattklubb i Stockholm greps en man olagligt och placerades i en cell i åtta timmar. Orsaken var att en Kristoffer Samsing ifrågasatte hur han hade råd med en Rolex-klocka. Nu kritiserarar Justitieombudsmannen Per Lennerbrant polisen Kristoffer Samsing och pekar på att det inte fanns stöd för frihetsberövandet.

Läs mer om JO’s allvarliga kritik här

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat