Sälj din klocka redan idag!

”Sälj klocka snabbt och enkelt”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Sälj din exklusiva klocka till Milströms – Snabbt, enkelt och säkert!
Att sälja sin klocka till Milströms är snabbt, enkelt och säkert. Du kan alltid förvänta dig att Milströms tänker på din säkerhet i första hand samt att du alltid får ett schysst pris för din klocka som du säljer. Milströms bygger en framtida relation med sina kunder.

Att sälja sin klocka idag är både enkelt och smidigt. Milströms har specialiserat sig på att köpa klockor från hela landet med en process som oftast inte tar mer än bara några dagar. Ibland går det även snabbare än så.

Hur säljer man då sin klocka till Milströms?

Du kan sälja din klocka till Milströms på flera olika sätt. Det mest vanliga sättet är att du själv fyller i följande formulär som återfinns här. För att sedan sända klockan per post till Milströms som givetvis är fullt försäkrad. I andra hand går det även att möta representanter hos Milströms för att affären ska kunna genomföras.

Hur mycket får du för din klocka?

Värdet på klocka beror helt på vilket märke, modell, ålder samt vilket skick klockan har. Vissa klockar är givetvis värda mer än andra, samt en nyare klocka värd mer än en gammal klocka, med undantag för ikoniska modeller av vissa klassiska märken. Värdet på klockan är också högre om det finns en box, ett garantibevis samt kvitto på en service som inte är äldre än ca tre år.

Besök Milströms här för att sälja din klocka

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat