Ska den systematiska avundsjukan i Sverige accepteras

”Tragisk avundsjuka”

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Den avundsjuka känslan du har inom dig utnyttjas och vänds mot din egna bekantskapskrets för att i slutändan gynna någon annans plånbok.

Alla har vi nog träffat på någon enskild individ under vår tid här på jorden som på ett eller annat sätt uttryckt sig på ett väldigt avundsjukt sätt och tyvärr drabbas man oftast av detta beteende från en närstående person. Beteendet verkar den närstående personen ha kopierat från den systematiska avundsjukan i Sverige som oftast kopplas till den politiska accepterade nolltolerans som finns gentemot människor som vill vara annorlunda ekonomiskt eller helt enkelt bara är annorlunda ekonomiskt och vill nå framgångar på sitt sätt vilket är fullt naturligt och ska accepteras.

Avundsjuka är som vi många vet inte ett accepterat beteende i vår egna umgängeskrets och förknippas med taskiga egenskaper och är en ständig påfrestelse när avundsjukan hänger i luften och upplevs som oerhört jobbigt. Ingen vill umgås med en avundsjuk person då den avundsjuka personen alltid vill ”ha” något.

Men varför tillåter vi då den systematiska avundsjukan i Sverige?

Vi tillåter den inte egentligen (vilket vi aldrig heller ska göra) men den är på något sätt accepterad med anledning av att stora organisationer i Sverige sprider information i samhället om att det är okej att vara avundsjuk för att på så sätt kunna berika sig själva. Stora organisationer i Sverige vill alltså enbart gynna sig själva och spela på dina känslor för att nå sina mål. På samma sätt som en enskild avundsjuk person alltid vill ”ha” något från dig så spelar de stora organisationerna i Sverige på samma sätt men i större skala och mer utstuderat. Här vill de stora organisationerna också ”ha” något från dig och utnyttjar då din avundsjuka för att nå sina mål.

Du kan vara avundsjuk men var det i det tysta och låt inte de stora organisationerna i Sverige livnära sig på dina känslor.

Om vi skulle avsluta artikeln redan här så räcker det med några få ord, nämligen: Socialismen skapade den systematiska avundsjukan i Sverige.

Den systematiska avundsjukan i Sverige föds och befruktas av det socialistiska monstret. Dagligen sprids det information om hur dåligt det är att ha en fin bil, hur dåligt det är att tjäna mycket pengar, hur fult det är att vilja behålla sina egna pengar, inga fina smycken eller klockor ska man heller har. 

Inte sällan beskrivs det som negativt i nyhetsinslag när man rapporterar om vissa personer att: ”kvinna” har besökt 40 länder, har en Porsche och fina kläder och vinklar detta som att det skulle vara något negativt. Det är ju något bra och detta beteende ska uppmuntras i Sverige inte nedvärderas.

En avundsjuk person kommer ju sällan att ordagrant säga: jag tycker inte du ska ha en fin klocka utan man uttrycker sig istället väldigt utstuderat som ovan beskrivet samt exempelvis; Jag tycker att den var riktigt ful din klocka och en sådan hade jag aldrig köpt. Riktigt småaktigt alltså.

De stora organisationerna i Sverige tjänar pengar på din småaktiga avundsjuka och spelar på dina känslor för att styra inte bara ditt liv men även andra människors liv. Utstuderat och gynnar ingen annan än de själva.

Stora organisationer sprider information i samhället om att du ska rapportera dina medmänniskor om du misstänker att dessa kan ha det för bra ekonomiskt och det gör man givetvis för att på så sätt använda din avundsjuka känsla till att skrämma din granne, vän, mamma, pappa, bror, syster, lärare, coach eller liknande att: Vi har nämligen koll på dig via din bekantskapskrets.

Den avundsjuka känslan du har inom dig utnyttjas och vänds mot din egna bekantskapskrets för att i slutändan gynna någon annans plånbok.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat