Omvandla digitala brev till riktiga brev med Brev24 – helt online

Lästid: 2 min
”Skicka riktiga brev online”
Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Med Brev24 är det enklare än aldrig förr, du behöver inte längre posta brev manuellt utan allt sköts online.
Skicka dina brev till myndigheter, företag och privatpersoner helt online med Postly

Allt du behöver för att skicka dina brev är antingen en mobil, dator eller surfplatta. Surfa in på Brev24.se för att enklare än aldrig förr ladda upp dina handlingar som Brev24sedan omvandlar till fysiska brev och skickar till din valda mottagare – Brev24förenklar din vardag både ekonomiskt och tidsmässigt.

Idag är det egentligen bara myndigheter och företag som envisas med att du ska sända över dokument med snigelposten. Privatpersoner kontaktar man ju oftast via whatsapp, mejl, facebook med mera. Med myndigheter är det tyvärr motsatsen men med Brev24 slipper du själv att printa ut dina handlingar för att sedan springa iväg till en kiosk för att inhandla frimärken, kuvert och alla andra posttillbehör som behövs för att brevet ska nå fram till sin mottagare. Överlåt besväret till Brev24.

Brev24.se omvandlar alla digital brev till fysiska brev helt online

Gör som tusentals andra – underlätta dina brevutskick med din digitala brevhanterare Postly

Brev24 har lyckats kombinera en efterfrågad tjänst och digitaliserat den för att underlätta för svenskar som behöver skicka sina brev till bl.a myndigheter samtidigt som man minimerar kostnaderna för kunden. Att skicka sina brev via Brev24 kostar inte mer än vad det hade kostat om du själv väljer att göra det.

Skicka ett brev med Brev24.se redan idag!

Dagens Process

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat