Alla kan vara med och skriva för Dagens Process

Sprid ditt budskap till alla läsare hos Dagens Process

Att skriva för Sveriges snabbast växande tidning kan ha många bra syften, du får möjlighet att sprida ditt budskap och berätta om det du själv önskar att berätta om. 

Skriv om ditt företag eller varför inte skriva om det som själv ligger dig varmt om hjärtat. Bara du själv sätter gränserna för vad du vill skriva om. Dagens Process kommer inte att begränsa dig på något sätt – det är fritt att skriva om vad man vill så länge du inte skriva om något som uppenbart är brottsligt men det krävs ganska mycket för att det ska nå till den nivån då vi i Sverige har yttrandefrihet och du har rätt att yttra dig om vad som helst.

Få den exklusiva chansen där andra kommer att läsa vad du har att säga – ingen ansökan krävs – du kan börja skriva redan idag

Det är inte ofta man själv får möjligheten att skriva artiklar som direkt når en stor grupp männiksor – oftast kan man dela sina tankar på Instagram, Facebook med mera till en begränsad grupp och med lite tur delar dessa människor dina tankar vidare till sina vänner men det stannar oftast där.

Med Dagens Process kan du nå ut till en stor grupp människor direkt!

Börja skriva – artikeln publiceras inom kort

Exempelvis Johan Svensson
En e-postadress som är synlig i artikeln
Börja med att skriva en rubrik
Inläggsbild
Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
OBS! Tänk på att du måste ladda upp egna bilder och inte bilder som du laddat ner från andra webbplatser eller google.
Skriv exempelvis: 3 min eller 5 min