Statligt anställda som har tatueringar är oseriösa

Lästid: 2 min
”Tatuerade människor får ingen respekt”
Bild av Karl Magnusson

Karl Magnusson

Twitter X
karl.magnusson@dagensprocess.se
Det spelar ingen roll om du är statligt anställd eller är en vanlig människa som har tatueringar. Ni alla saknar omdöme. Det är dock problematiskt att tatuerade människor får en statlig anställning.

Att rekrytera personer till myndigheter som tydligt och uppenbart saknar omdöme bara av att titta på dem, är riktigt problematiskt. Ingen medborgare ska behöva möta människor på viktiga positioner inom olika myndigheter som har tappat sitt konsekvenstänk och saknar omdöme. Sådant slutar illa.

Det finns flera rapporter som visar att människor som tatuerar sig ångrar sig grovt och de som fortsätter att tatuera sig vet inte vad de håller på med. Det är otroligt populärt med coverups och många betalar gärna stora summor för att med laser få bort skiten.

Tatueringar tillåts på grund av svårigheter med rekrytering

Personer med tatueringar får inte respekt från seriösa människor, detta eftersom smarta och seriösa människor vet att de med tatueringar inte är några stabila människor. Synliga tatueringar accepteras dock inom myndigheter och seriösa organisationer på grund av rekryteringsutmaningar, då det är ont om människor utan tatueringar.

Om myndigheter hade en nolltolerans mot synliga tatueringar skulle det skapa hinder för att rekrytera tillräckligt med personal.

Smutsigt med tatueringar

Det ser oattraktivt och smutsigt ut, och varför skulle man vilja förorena sin kropp med sådana saker? Nej, det är verkligen inte något att rekommendera. Tatuera dig inte! Vackra kvinnor som har tatueringar blir plötsligt fula som fan och det är synd.

Stå emot den masspsykos som får alla att göra samma sak. Du ska vara en 100-gubbe. Inga tatueringar, inga covidsprutor. Satan ska inte få makt över dig. Tatueringar är skamliga i Sverige och förnedrande och bör undvikas. Det är något som bara stora förlorare gör.

Tidigare förbud mot att anställa tatuerade

Många myndigheter och formella organisationer höll länge fast vid sina fina normer och upprätthöll sin professionalism. Tatueringar ansågs vara ett tecken på oseriöst beteende och brist på professionalism. Tatueringar ansågs skada relationen med medborgare som skulle vara tvungna att möta människor som ingen hade respekt för, just på grund av tatueringarna.

Först nekades alla med tatueringar anställning, sedan blev det för många tatuerade individer. Därför tilläts tatueringar under förutsättning att de doldes. Nu har så gott som alla tatueringar, vilket gör det svårt att kräva att de ska döljas.

Även om tatueringar i grunden är något ruttet så går det att acceptera små tatueringar. Men den som fyller sin kropp med bläck hör inte hemma inom myndigheter.

Bild av Karl Magnusson

Karl Magnusson

Twitter X
karl.magnusson@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat