Stor välfärd = korruption och dålig framtid

”Svensk korruption”

Savo Kralj

kralj@dagensprocess.se
Foto: Sara Bakhshi

Sverige har en alltför generös välfärd. Sociala välfärdsprogram är en roll för familjen, den opolitiska kyrkan och lokala gemenskaper. Inte staten. När vi överlämnar alla våra problem till staten att sköta om då spricker familjen, kyrkan och lokala gemenskaper.

Välfärd håller bara människor i fattigdom, det har aldrig lyft dem ur det. Genom att eliminera välfärden så som vi känner den idag kan vi vinna tillbaka Sveriges framtid.

Jag ser i huvudsak en stor bidragstagare framför mig. Det är den som styr de ekonomiska medlen i välfärden. Den personen som står där och förespråkar höga skatter och mer pengar till alla överflödiga myndigheter, välfärdsprogram och all möjlig konstig hjälp som skickas ut till medborgarna.

Den som säger att det behövs 100 miljoner kronor för det ena och 200 miljoner kronor för det andra. De där påhittade siffrorna gemene man inte kontrollerar var de går någonstans. Där finns Sveriges största problem. Sådana människor som vill ha andras pengar för att hjälpa andra. Det blir tillslut ingen hjälp – det blir bara korruption.

”Den personen som vill hjälpa dig med dina pengar är den absolut farligaste individen”

Det här är människor som aldrig har tjänat, arbetat för någonting, men vill få betalt för att göra absolut ingenting – för evigt. Pengarna kommer från dig som läser detta. Det räcker inte att regeringen finansierar deras latskap och närsynthet – det är du som gör det också.

Stor välfärd förknippas alltid med socialism och det är det också. Svensk socialism har vi i överflöd och den har nu blivit ordentligt korrupt. Så som det alltid slutar upp med socialism. Jag kommer i andra artiklar att återkomma till ämnet korruption i välfärden och varför Sverige aldrig någonsin ska ha en stor välfärd igen.

De som en gång i tiden var med och implementerade socialism i vårt land – de som fick dig att rösta för att den enorma välfärden skulle växa mer. Det är samma människor som idag suger ut Sverige på alla kronor som finns att hämta från välfärden, skatterna och alla sociala välfärdsprogram. Den som tar skada är du och Sveriges framtid.

När du hör politiker skrika ”inga vinster i välfärden”, kom då ihåg att det ända sättet att få bort vinster i välfärden är att kapa skattefinansieringen helt till den. Alltså att du ska sluta betala för den.

Välfärd, höga skatter och socialism slutar alltid upp med korruption. Så enkelt är det och så har det alltid varit. Det är synonymt. Om du inte visste, nu vet du.

Savo Kralj

kralj@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat