Svammel-Samsing ljög om tips, låste olagligt in man i arresten och struntade i att ringa åklagaren

”Avundsjuka”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Avundsjuka uppstår oftast i samband med att man själv inte har råd med det andra har. Polisen uppvisar en stor avundsjuka på Stockholmare som bär fina smycken och griper dessa därefter.

Polismyndigheten medger att Svammel-Samsing olagligt hanterat ett gripande av en man

I ett yttrande till Justitieombudsmannen medger Polismyndigheten att Kristoffer Samsing inkorrekt har hanterat ett gripande av en oskyldig man som greps för hitte-på misstanken om att han skulle varit kokainpåverkad och inneha en olagligt införskaffad klocka. Men det krävs mer kraftiga åtgärder av Polismyndigheten, läs mer längre ner.

Vidare har Kristoffer Samsing helt enkelt struntat i att följa svensk lagstiftning i och med det falska gripandet av mannen och helt enkelt fullkomligt strunta i att meddela åklagaren i målet om att mannen nu har gripits och placerats i en arrestcell.

Samsing har olagligt frihetsberövat den oskyldige mannen utan att meddela åklagaren i målet om att mannen är/ska gripen/gripas.

En åklagare ska alltid meddelas direkt när en person är på väg att gripas av polis. Detta struntade Kristoffer Samsing i. Blir nu uppläxad av Polismyndigheten.

Bakgrund: Kristoffer Samsing en brottsdömd polis som vid ett flertalet tillfället har dömts för allvarlig brottslighet. Senaste domen mot polismannen Kristoffer Samsing meddelades i mitten på år 2022 där Samsing bl.a manipulerat uppgifter, hittat på att det inkommit tips till honom, falskeligen ljugit i ett flertalet promemorior och olagligt även visiterat samt hoppat på en man på Södermalm i Stockholm. Tidigare domar mot Kristoffer Samsing avser bland annat våld mot kvinnor där han bl.a brutit armen på en ung flicka i Stockholm.

Polisen Kristoffer Samsing uppvisar juridiskt svårförklarad avundsjuka mot svenskar som bär klockor.

Griper människor olagligt om dessa bär klockor och struntar i att meddela åklagaren vilket en polis är skyldig enligt lag.
Kristoffer Samsing avskyr att du bär på smycken och låser därför olagligt in en man i arresten utan att meddela åklagaren. Blir uppläxad av Polismyndigheten.

I ren avundsjuka påstår Kristoffer Samsing att han får ett anonymt tips om att en man i Stockholm bär på en olaglig klocka samt att mannen är påverkad av kokain – griper och låser in mannen i arrestcell

Kristoffer Samsing har i ärendet gällande den olagligt inlåsta mannen hittat på och fabricerat att han har fått ett anonymt tips som gör gällande att mannen bär på en exklusiv klocka och skryter för restaurangbesökare om att han olagligt har införskaffad klocka. I samband med att Kristoffer Samsing låtsas få ett påhittat och anonymt tips så hoppar Samsing på mannen och släpar ut honom från en nattklubb i Stockholm. Utredningen visar även att mannen precis hade anlänt till lokalen och Kristoffer Samsing har omöjligt kunnat få ett anonymt tips.

Det framkommer även uppgifter om att Kristoffer Samsing redan befann sig inne i lokalen och ryckte i folks kläder för att utan lagligt stöd utreda om dessa bar på klockor. Trovärdiga uppgifter gör gällande att Samsing trakasserat restaurangbesökare genom att kräva att dessa klär av sig vinterjackor och tröjor för att utröna om det sitter en klocka på armen. Dessa trovärdiga uppgifter gör också gällande att Kristoffer Samsing uppgett för personer han misstänker bär på klockor att om han i framtiden upptäcker att dessa bär eller innehar Rolex-Klockor så kommer dessa personer att få följa med till stationen och tillbringa natten i en cell.

Utredningen visar också att Kristoffer Samsing i ren juridiskt svårförklarad avundsjuka söker kontakt med den felaktigt gripna mannen enbart för att Samsing inte kan behärska sig när han ser andra män med exklusiva klockor. Samsing väljer att konfrontera och attackera mannen med påhittad information om att mannen inte har råd med klockan. Den märkliga konfrontationen avslutas med att Kristoffer Samsing lögnaktigt tycker sig se att mannen är påverkad av kokain.

Samtliga misstankar mot den olagligt inlåsta mannen är avskrivna, nu väntar juridiska efterspel för Kristoffer Samsing

Den olagligt frihetsberövade mannen som även fick sin klocka beslagtagen av Kristoffer Samsing har nu åter fått tillbaka sin exklusiva klocka samt har samtliga misstankar mot mannen avskrivits då inget brott föreligger utan brotten var endast fabricerade av Kristoffer Samsing i en juridiskt svårförklarad avundsjuka. Mannen var inte påverkad av kokain enligt det urinprov som visade ett negativt resultat. Klockan mannen bar på var även hans egen.

Nu väntar efterspel för polisen Kristoffer Samsing som upprepande gånger kommer i kläm med rättvisan.

Polismyndigheten vågar säga emot den brottsdömde Kristoffer Samsing.

Det finns en rädsla inom polisen att stå upp mot sina kriminella kollegor i den tystnadskultur som råder.

Polismyndigheten vågar ta steget och kritisera sin brottsdömde kollega Kristoffer Samsing

Det är mycket ovanligt att poliser idag vågar stå upp mot sina kriminella kollegor i den tystnadskultur som råder inom polismyndigheten. Man blir som polis oftast utfryst av samtliga kollegor vilket i sig även påvisar att det inom polisen är helt i sin ordning att faktiskt begå brott men så länge man inte blir avslöjad.

Polismyndigheten visar trots allt att det finns utrymme för att kritisera kriminella kollegor och eventuellt också i framtiden sålla bort dessa från sin egen myndighet. Men det krävs mer av Polismyndigheten än att endast kritisera sin djupt kriminelle kollega Kristoffer Samsing till Justitieombudsmannen i några rader som inte många kommer att ta del av. Att endast tillrättavisa en kriminell kollega visar hur Polismyndigheten ännu är handlingsförlamade i den kriminella kris vi i Sverige just nu upplever. Det ligger i allas intressen att vi har en hälsosam polismyndighet. Att offra Kristoffer Samsing och avskeda honom är ett gott tecken på att vår svenska myndighet faktiskt tror på det goda och inte det onda för att skydda sig själva och sina kollegors löner.

Om polismyndigheten själva accepterar att grovt kriminella poliser får härja fritt så finns det tyvärr inget utrymme för att samhället för en gång skull ska kunna respektera en polismyndighet vi verkligen behöver i Sverige. Ett hälsosamt samhälle kräver att styrande och kontrollerade myndigheter också visar att det är nolltolerans mot lögner och kriminalitet. Lögner och korrupta poliser som uppenbarligen tillverkas inom den egna myndighet skapar ett samhälle där respekten för polisen försvinner.

Det krävs kraftiga åtgärder och svensk polis har mycket att vinna på i att statuerar ett exempel och på riktigt hänga ut sin kriminelle kollega med budskapet att buset inte på något sätt accepteras vare sig inom polisen eller ute på Stockholms gator. Det är dags att offra Kristoffer Samsing då tiden tickar och respekten för vår svenska polismyndighet försämras för varje dag som går. Någon gång behöver man ta tag i sina egna interna problem om man vill se förändring.

Poliser i Sverige är avundsjuka på människor med fina prylar

Du risker att gripas och försattas i handbojor om du bär på fina smycken
De är avundsjuka på det de själva inte har råd med att köpa.

Svensk polis är avundsjuka på människor som bär fina och dyra smycken och griper dessa därefter

Sverige går mot en mycket farlig utveckling när poliser drivs av avundsjuka istället för kompetens.

Vi kan inte ha avundsjuka poliser i Sverige som drivs av avundsjuka i sina kontakter med vanliga svenska medborgare. Det finns inga juridiska godtagbara själ att poliser ska söka kontakt med människor för att dessa bär på fina och dyra smycken. Är man avundsjuk på andras prylar så får man helt enkelt arbeta smartare och hårdare för att kunna införskaffa sig liknande prylar istället för att ta ut sina avundsjuka perversa aggressioner på hårt arbetande människor och ifrågasätta deras val av inköp.

Svensk polis har ingenting att göra med dina privata inköp oavsett hur bisarrt deras nyfikenhet är. Vi har idag en svensk polis som är så pass bisarra att dessa aktivt söker upp människor med fina prylar för att utreda hur man införskaffat sina prylar.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat