Svea Bank är banken som dränker dig i skulder

”Banken som du drunknar i”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Svea Bank (Sveabank.com) dränker sina kunder i skulder

Är du kund hos Svea Bank (Sveabank.com)? Då bör du läsa vidare här. Dagens Process kan nämligen avslöja att Svea Bank, banken för företagare som de själva kallar sig för inte riktigt är för företagare.

Häng med här så berättar vi lite mer om hur banken Svea Bank dränker sina kunder i skulder.

Dagens Process blir kontaktade av en företagare som känner att Svea Bank har rånat honom på allt han äger. Till en början känns det märkligt men vi tittar närmare i ärendet och ser att sanningen faktiskt ligger där.

Svea Bank går bakom ryggen på företagaren

Företagaren har av Svea Bank blivit lovad att kunna utnyttja tjänster som banken erbjuder och därefter vidtagit åtgärder. Sådana åtgärder har varit att erbjuda arbetskraft till 40 personer samt att man även har tagit stora lån på flera miljoner kronor. När verksamheten väl har dragit igång så har Svea Bank utan förvarning avslutat samtliga konton och därefter satt företagaren i stora skulder istället. Svea Bank har inte kommit med någon förklaring till varför man avslutar konton vilket är oerhört suspekt.

Varför agerar Svea Bank på detta sätt? Först uppmuntrar man företagare att ansluta sig till Svea Bank och sedan försätter man dessa i skulder utan rimlig förklaring.

Företagarens teori är att man vill konkurrera ut honom och samtidigt stjäla hans idé och då kunna göra det så smidigt som möjligt när företagaren sitter med skulder på flera miljoner kronor och detta är en av de troligaste förklaringar som finns just nu.

Vi kontaktar Svea Bank

Vi ringer till Svea Bank och en Pier svarar. När vi presenterar oss så väljer Pier att slänga på luren.

Dagens Process ser att Svea Bank inte är en ärlig bank

Vi på Dagens Process har gjort många reportage genom åren och vi ser att Svea Bank behöver en granskning av Finansinspektionen då det är någon som inte rimmar rätt med Svea Bank.

Mer inom kort

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat