Sveriges ambassader ställer perversa frågor till utlandssvenskarnas partners

Lästid: 2 min
”Ambassader vill veta vilka favorittrosor din fru har”

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se
Ambassader ställer frågor om svenskarnas nakna kroppar under intervjuer.
När en svensk medborgare vill hämta hem sin fru, man eller partner samt barn till Sverige ska Sveriges ambassad utomlands utföra en märklig intervju med den utländska personen som vill resa till Sverige. Intervjun är ofta mycket bisarr och avsikterna med intervjun är att ge någon form av äkthetsstämpel på förhållandet, dirigerad av en ambassad. Det är ett sjukligt agerande.

Mycket perversa frågor kan förekomma under denna intervju. Mycket ingående personliga frågor förekommer. Frågor gällande sexuell karaktär riktas till den utländska medborgaren som avser paret. Ambassaden frågar om favorit underkläder, ögonfärg, kroppsbehåring, födelsemärken, kroppsform och det ena och det andra som gör att ett par behöver inspektera sina nakna kroppar innan intervjun sker. Det finns människor som inte visar sin nakna kropp hur lättvindigt som helst trots att de är ett par. Det skiter ambassaderna i som vill få reda på om andras nakna kroppar. Varning för att det kan bli extremt vidrigt under en ambassadintervju. Det är äckligt av ambassadpersonal som går med på denna förödmjukande hantering.

Ambassader och Migrationsverket ska inte rota i svenskarnas kroppar

Inte skulle du acceptera att någon svensk myndighet börjar intervjua din nya flickvän eller fru hemma i Sverige som du träffat. Och att samma myndighet sedan ska godkänna ditt förhållande så att du ska få vara tillsammans med flickvännen eller frugan. Inte heller skulle du tillåta att svenska myndigheter kontrollerar din ekonomi och bostadsförhållanden för att du ska anses vara en godkänd partner så att din partner får flytta in till dig. Du skulle inte acceptera att en myndighet ställer frågor om vilka trosor din flickvän gillar. Detta är just vad svenska ambassader och Migrationsverket håller på med. Det hela är ett skämt. Hela förfarandet ska förpassas till papperskorgen.

Perversa fasoner hör inte hemma hos ambassaderna

Ska vi låta myndigheter i Sverige kontrollera varje ny relation som inleds hemma i Sverige också? Nej, självklart inte. Vem fan är de. Vi ska heller inte tillåta ambassaderna att göra det. Det spelar ingen roll om det är en internationell relation som innebär att en utländsk person ska flytta till Sverige med sin svenska partner. Världen är global, vi är svenskar och vi gör vad vi vill med våra liv – utan inblandning av myndigheter. Det är så det ser ut. Ambassaderna ska sitta riktigt passiva och tysta och inte ifrågasätta svenskarnas relationer över huvud taget. Vad är det för perversa fasoner ambassaderna håller på med.

Ambassaderna ska hålla sig till riktig ambassadservice och sluta skämma ut sig för fasiken. De ser bara ut som ett gäng perversa individer som rotar djupt i hur andra människors kroppar och privatliv ser ut.

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat