Vad är UG.se för något – svaret i rubriken: Utrikesgruppen

Lästid: 2 min
”UG en allt mer viktig aktör”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Sverige omnämns allt mer i omvärlden tack vare Utrikesgruppen

UG står för Utrikesgruppen och betyder således samma sak

Utrikesgruppen som också kallas för UG är en en förkortning för att svenska folket enkelt ska komma ihåg organisationens namn.

U = Utrikes
G = Gruppen

Ett enkelt sätt att komma ihåg en allt mer viktigare organisation för svenskar som på ett eller annat sätt kommer i kontakt med omvärlden.

UG

En allt mer viktigare organisation som tar plats i världen
UGs webbplats som du hittar på UG.se

Om Utrikesgruppen – här kan du läsa mer om UG

Här nedan kan du läsa mer om UG och deras verksamhet. Texten är direkt hämtad från UGs webbplats.

Utrikesgruppen har till föremål för sin verksamhet att bedriva diplomati, utrikespolitik och ambassadservice. Bolaget är en sammanslutning av personer med olika bakgrunder med gedigen erfarenhet inom säkerhet, internationell information och analyser av den politiska och ekonomiska utvecklingen i världen.

De som arbetar hos Utrikesgruppen har gjort personliga besök i nästan samtliga länder i världen vilket ger Utrikesgruppen en god insyn i hur världen och i synnerhet hur lokala platser i olika länder fungerar. Utrikesgruppen har relationer med bland annat länder, olika organisationer och företag över hela världen. Samtliga relationer gör att Utrikesgruppen kan ha inflytande över viktiga frågor som berör Sverige.

En del av Utrikesgruppens verksamhet är att skapa goda och varaktiga relationer mellan privatpersoner, företag, myndigheter, ambassader och nationer. Bidra till internationalisering av svenskt näringsliv, främja utländska investeringar i Sverige, utveckla och främja turistindustrin och utrikeshandeln, skydda svenska medborgare, ge hjälp och råd till svenskar utomlands samt erbjuda internationella produkter och tjänster.

På webbplatsen utrikesgruppen.se finns reseinformation, viktig information om länder i världen, arbetstillfällen och investeringstillfällen i andra länder, viktiga iakttagelser och aktuella varningar samt nyheter.

Alla medarbetare är alltid hedrade och respektfulla över att få representera Utrikesgruppen i sitt arbete.

UG:s instagramkonto är väldigt intressant

Ta en titta på UG.se instragramkonto

Vill du besöka UG:s instagramkonto för att ta del av härliga bilder och viktig information så kan du göra det genom att klicka på denna länk.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat