Ville bygga hem till familjen – blev hänvisad till kön för hyresrätter av Franz Stenström

Lästid: 2 min
”Stockholms stad avslöjas allt mer”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Stockholms stad vill hålla nere på bostäder i Sverige, det är en del av det korrupta bolåneslaveriet – Franz Stenström som anställd hos Stockholms Stad förmedlar detta budskap till en familjefar via mejl
Att bygga ett eget hem på en tomt är inte speciellt dyrt, inte heller är det något svårt. Detta är något som är mycket billigare än att köpa exempelvis en bostadsrätt i Stockholm. Stockholms stad vill dock försvåra detta för människor i Stockholm för man vill göra människor till bostadsslavar, ränteslavar och skapa en bostadsbrist till den grad att man vill förslava hela befolkningen i Sverige. Själv släpper inte Stockholms stad på mark till privatpersoner utan endast till byggherrar som i sin tur bygger på marken och säljer bostäder till kraftiga överpriser där människor behöver skuldsätta sig livet ut. En skuld Stockholms stad vill att alla i Stockholm ska bära med sig livet ut. Med skulder till bankerna som skapats av Stockholms stad så kan man på förhand räkna ut att grunden till alla problem är just Stockholms stad.

Franz Stenström som arbetar för Stockholms Stad uppmanar en familjeman att sluta leta efter mark att bygga ett hem på för dessa kommer inte att förmedlas vidare till familjefadern. Detta är ett standard svar ledningen vill förmedla vidare till oss i Sverige. Och för att förstå varför Stockholms stad helt enkelt nekar privatpersoner att köpa loss lite mark från kommunen behöver man förstå det korrupta upplägg kommunen har.

Kommuner som bara säljer sin mark till byggherrar gör det av den enkla anledningen att det är så kommunen tjänar mest pengar, både vitt och under bordet. Byggherrarna betalar bra och är villiga att betala svart för att få igenom kontrakten och detta behöver inte alltid vara i pengar. Det sker på många olika sätt i form av tjänster. Mark som ägs av en kommun men som idag inte är bebyggd. Denna mark utgör en reserv för framtida utbyggnad av staden men hanteras som ett verktyg för att ett fåtal individer ska tjäna stora pengar.

Du får söka efter ett hem på den öppna marknaden som alla andra förklarar budbäraren Franz Stenström!

Problemet blir att när vi har undersåtar som Franz Stenström, som förmodligen bara tror att han gör sitt jobb, så skapas det en enormt obalans i generationer i Sverige där Franz Stenström egentligen bara förmedlar vidare budskapet de med den ekonomiska slaveriplanen har. Franz Stenström förstår givetvis inte vad det är som pågår i Sverige med bolåneslaveriet utan han är bara budbäraren som arbetar för sin lön han erbjudits med instruktioner om hur han ska bete sig.

Franz Stenström fyller ingen funktion hos kommunen – hänvisar familjeman som vill bygga hem att söka efter en hyresrätt att bo i

Man behöver förstå att sådana människor som Franz Stenström finns det många av hos kommunen. Man ser ner på övriga befolkningen i Sverige som vill ta sig framåt. Ingen ska ta sig framåt utan tillstånd från kommunen eller övriga myndigheter. Stockholms stad är i grunden uppbyggd på detta sätt och det är därför inte så konstigt att Franz Stenström hänvisar en man som vill bygga ett hem till familjen att söka efter en bostad via hyresrättskön. Man kan undra hur dessa två olika planer i livet ens härrör med varandra och samtidigt undra om Franz Stenström saknar intelligens dock är det så här man försöker att förminska människors planer i livet och hänvisar de till världens mest efterblivna bostadskö i hela världen. Vi behöver ju väl gå närmare in på att det tar 15 år att få en hyresrätt i Stockholm? Denna bostadskö drivs av Stockholms stad. Sambanden finns redan där. Det är bara för dig som läsare att förstå att Stockholms stad vill ha dig som en bostadsslav.

Franz Stenström arbetar som en nickedocka och gör bara som han har blivit tillsagd.

Att själv inte förstå vad som pågår i Sverige är mer allvarligt i sig och vi behöver därför upplysa problemet allt mer för Sveriges befolkning och också måla ut gärningsmannen i detta. Människor ska inte slava för sitt hem, inte heller ska Franz Stenström, kommunen eller någon annan styra över hur jag vill bygga mitt hem. Vi bestämmer över våra liv och sla givetvis inte låta undersåtar påverka vara val i livet.

Det är även vi tillsammans som bestämmer vem som ska få arbeta för våra kommuner och vi kan ju börja med att vara överens om att nickedockan Franz Stenström inte fyller en funktion och därav får han söka sig vidare i arbetslivet som alla andra.

Vem är budbäraren Franz Stenström?

Franz Stenström har fullständigt namn Franz Gustav Albin Gravenius Stenström och är född 1989. Han är bosatt i Stockholm och arbetar som markförvaltare hos Stockholms stad.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat