Frida Flodman & Erik Eklund ljuger om att svenskar är narkotikapåverkade

Lästid: 6 min
”Lågbegåvade”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Det tog inte lång tid innan ytterligare Stockholmspoliser ljög om att en man var påverkad av narkotika.
Återigen så har två poliser ertappas med lögner om att en man skulle vara narkotikapåverkad.

Händelsen utspelade sig i Farsta, Stockholm i mitten på år 2022 när en man som skulle ner till den lokala matbutiken och olyckligt nog stötte på poliserna Frida Flodman och Erik Eklund från Norrmalmspolisen. Varför dessa poliser befann sig i Farsta är oklart då de arbetar för Norrmalm i Stockholm.

Som vi i tidigare reportage rapporterat om så använder poliser i Sverige den falska anklagelsen om att man skulle vara narkotikapåverkad för att få med människor till polisstationen. Vi har idag poliser som arbetar för Polismyndigheten med mycket låg intelligens där poliser helt enkelt inte förstår att det är brottsligt att ljuga om att människor skulle vara narkotikapåverkade.

I händelsen med mannen i Farsta så visade givetvis provtagningsresultatet att mannen inte alls var påverkad av narkotika. Då kan man undra; har poliser svårt för att avgöra vem som är narkotikapåverkad eller är det en ren påhittad anklagelse. Det sistnämnda är givetvis rätta svaret.

Poliser i Sverige har mycket låg intelligens

Ett allvarligt hot mot vår frihet.

Många poliser ljuger för att få dig fälld. Detta är inte längre i isolerade händelser som poliser ljuger. Det är mer vanligt idag samt mycket utbrett accepterat inom Poliskåren. Även vanliga hederliga svenska medborgare drabbas.

De flesta poliser åker aldrig fast eftersom att polismyndigheten själva vill mörklägga antalet kriminella handlingar som begås av polisanställda. Mörkerantalet är mycket stort då polismyndigheten vägrar lämna ut antalet polisanmälningar som sker mot enskilda poliser vilket i sig är ett mycket allvarligt problem med vår svenska polismyndighet som vill dölja ren fakta från oss i samhället.

Vid flera tillfället har vi till Polismyndigheten i Sverige bevisat att poliser begår brott men detta struntar man fullkomligt i vilket påvisar att Polismyndigheten är lika genomkorrupt som den enskilde polisen kommit att bli.

Vi har poliser idag som på riktigt tror att de kan stoppa och kontrollera vem de vill i samhället

Mycket låg kännedom om den svenska lagen
Allvarligt att poliserna Erik Eklund och Frida Flodman konfronterar människor utan giltiga skäl

Du behöver inte prata med polisen bara för att dessa kallar på dig. Polisen i Sverige har inte rätt att stoppa och kontrollera vem de vill utan skäl och oftast när man upplyser polisen om detta så intar poliser på plats någon form av konfrontations-läge där man istället vill hämnas på den enskilde för att denne anser sig att polisen inte ska tro att man har rätt att störa vem man vill.

I fallet med Frida Flodman och Erik Eklund tycks det just vara så då mannen i Farsta endast ville iväg till matbutiken för att inhandla sina varor. Polisen i Sverige behöver förstå att deras intelligens inte alltid är korrekt synkad med lagboken och förstår man sig inte på lagen som polis så ska man inte heller försöka upprätthålla den.

Poliser som Frid Flodman och Erik Eklund ska inte få arbeta kvar som poliser.

Det är mycket allvarligt att vi har poliser som Erik Eklund och Frida Flodman som utan att tvekan väljer att konfrontera och störa en man. Sådana poliser hör inte hemma i Sverige och i vårt samhälle. Det finns ingen i Sverige som vill ha poliser som tror att de kan bete sig precis som de själva önskar i konfrontationer med oss medborgare. Att som polis tro att man står över lagen är ett ganska så gott tecken på att intelligenskraven för att bli polis i Sverige har sänks något oerhört mycket.

Svensk polis mobbar folket i Sverige och hittar på allvarliga brott

Gång på gång får vi in polisrapporter från våra besökare där det tydligt framgår att poliser ljuger om att människor är narkotikapåverkade för att på så sätt sätta skräck i svensken om att man när som helst kan ryckas med till polisstationen och tillbringa många timmar i en arrestcell. Svensk polis har blivit genomkorrupt som använder denna falska narkotikametod för att sätta skräck i vanliga svenskar.

Dagens Process vill gärna komma i kontakt med dig som falskeligen blivit anklagad för brott av polisen i Sverige.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat