Dagens Process grundas idag!

Nu är det dags för sköna och filterfria nyheter


5
1 share, 5 points

Idag den 29 oktober 2020 grundas Dagens Process som kommer att vara en leverantör av sköna och filterfria nyheter som alla kan lära sig av. Det är nu dags att ge vår härliga syn på världen och i synnerhet vårt land Sverige.

Dagens Process kommer att publicera alla möjliga sorters viktiga nyheter. Positiva som negativa. Hårda som sanna. Roliga som tråkiga. Med största fokus på att den ärliga sidan av informationsflödet ska publiceras.

Genom att granska och upplysa ska vi visa vad som händer runt omkring dig. Vi ska inspirera och med riktiga nyheter kommer vi att kunna visa vad som är bäst för Sverige. Härligare än så här kommer det inte att vara hos någon annan nyhetssajt.

Håll koll på våra nyheter som kommer att publiceras. De kommer garanterat att intressera dig. Vi är 100% säkra på att Dagens Process inom kort blir kungen av nyheter. Det finns ingen nyhetsleverantör i hela Sverige som kommer att kunna mäta sig med vårt sätt att upplysa på.

Dagens Process har stor kraft

Samtliga personer bakom Dagens Process är duktiga och driftiga människor. Alla gillar nya idéer och nya affärer. Vi älskar business. Det finns ett stort driv hos personerna som arbetar med Dagens Process.

Dagens Process vet vad som behövs. Vi kör loss. Vi har inga spärrar, inga bromsar och inte heller respekt för vanliga töntiga journalister. Speciellt inte för sådana som direkt kommer från vänsterledet och glöm inte heller bort socialismen – den gillar vi icke. Sådant kommer vi att upplysa hela Sverige om.

Vår mentalitet är mycket framåt. Vi är inga lugna grabbar. Det går fort som fan med oss. Vi är de nya journalisterna med riktigt som ska leverera riktiga nyheter och upplysa om riktiga problem.


Like it? Share with your friends!

5
1 share, 5 points

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win

0 Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *