De råaste kapitalisterna är de värsta kommunisterna

Lästid: 3 min
”De allra rikaste förespråkar socialism”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Kommunism eller socialism är en täckmantel så att de råaste kapitalisterna kan bygga på sina imperium
Kommer det som en överraskning att kommunister kan vara de råaste kapitalisterna i världen?

En sann kommunist är en sann härskare medans hans följare (röstboskap) endast är ett verktyg för honom att nå den ultimata makten han kan få – på köpet får han oändligt med rikedomar.

Häng med nu, har du någonsin hört de allra rikaste klaga på det system vi idag har? Med de rikaste menar jag inte din granne som precis har köpt en villa utan här pratar vi om jordklotets allra rikaste, toppskiktet, makthavarna, de superrika. Nej, de klagar verkligen inte för dessa människor är de som faktiskt åtnjuter enorma rikedomar på det system som idag existerar. Ju mer socialistiskt ett land blir ju rikare blir de rika kommunisterna/socialisterna som härskar i samhället med hjälp av sitt röstboskap.

Du behöver ta på dig deras skor för att se hur ett fritt samhälle hade sett ut om det knappt fanns några skatter alls. Fattiga hade haft möjlighet att kliva över vem som helst i makt och ekonomi. Det är de superrika kommunisterna/socialisterna som inte vill ge någon annan möjlighet att kliva över de och sanningen är att vi aldrig kommer få se ett samhälle där alla ges möjligheten att bygga på sitt eget imperium under sann frihet.

Skriker du för högre skatter och att de rika ska betala mer så har du hamnat exakt där de rika vill att du ska vara. Dina generationer kommer att hamna i en mycket brant uppförsbacke tack vare dig.

Är du en vanlig arbetare som skriker för högre skatter så gynnar detta de sanna råkapitalisterna

Ju högre du skriker för att mer skatter ska betalas ju rikare blir de på toppen. Det går liksom hand i hand att de allra råaste kapitalister också förespråkar kommunism eller socialism. Du, ditt företag, dina generationer, dina vänner, dina barn, dina föräldrar, dina familjemedlemmar bli en anställd inom ett och samma system som de rika förespråkar.

Jag tror inte att de flesta har tänkt så långt att en råkapitalist faktiskt är den person som också förespråkar socialism i ett samhälle för då kramar han om varje medborgare att dra in stålar till hans system som han sedan fritt kan plocka pengar ifrån utan att någon ifrågasätter.

Tänk på att ju mer du supportar socialism och kommunism ju mer makt skänker du iväg till råkapitalisterna som i sin tur täpper till systemet till den grad att våra barn får det allt svårare att ha makt över sitt eget liv utan inblandning av råkapitaliserna.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat