Det är luffarfasoner att gå till nattklubbar

Lästid: 2 min
”Nattklubbsslavarna – ren idioti att gå på nattklubb”

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se
Varför finns det inga bra människor på nattklubbarna?
Att springa runt på nattklubbar i jakt efter någon kick är precis vad alla med luffarfasoner gör. En riktig man hänger inte på nattklubbar. Vissa säger att de är uttråkade och det är orsaken till att man söker sig till uteställen. Det är vad vi kallar för riktigt svag mentalitet. Människor som inte kan kontrollera sig själva är de som natt ut och natt in hänger på nattklubbar.

Det finns inga vettiga människor som rör sig på nattklubbar. Vakter, bartenders och besökare. De alla är dårar och kan inte motstå njutning. Vakter känner sig starka när de har fått lite makt över en stackars enskild nattklubbsbesökare som i sin tur letar efter en kortvarig njutning. Vakter på en nattklubb är den sämsta sortens människor som finns. Väldigt småaktiga och de kommer för all framtid att vara på samma plats om de inte tänker om.

Är du en av luffarna som springer runt på nattklubbar och restauranger bland konstiga vakter och människor för att dricka sprit, mingla eller vad du nu gör där. Tänk om och skaffa dig ett riktigt liv istället. Gör något vettigt av ditt liv. Att springa runt på nattklubbar för att jaga njutning är till för luffare och det finns bara luffare på nattklubbarna.

Nattklubbsslavarna

Svaga människor går på nattklubbar för att få sin dos av dopamin. Dagen efter kommer smällen av att gå på nattklubb och det är en fet baksmälla. Trots upprepade baksmällor går samma människor tillbaka till nattklubbarna för att upprepa processen med att bli full och bakfull. Väldigt luffigt eller hur?

Dessa människor är svaga och kan inte kontrollera sig själv. Sådana människor ska man hålla sig borta från. Gärna med många kilometers avstånd.

Ingen gillar människorna som rör sig på nattklubbar

När har du träffat en vettig människa på en nattklubb? Förmodligen aldrig. Det händer bara inte. För majoriteten som går dit och jobbar där avskyr stället utan att veta om det eller så har de olika nivåer av problem i sitt liv som gör att de besöker nattklubbarna.

Alla hatar vakterna på nattklubbar, ingen gillar servitörerna som inte vet vad service är, ingen gillar heller besökarna som många gånger inte kan bete sig och är fulla. Det är en plats full av idioti. Så frågan är vad gör du bland en massa idioter om du inte är en av idioterna själv?

Frank Hannibal

frank.hannibal@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat