Det doftar svaghet hos män som skriker: FUCK SVERIGE

Lästid: 2 min
”Misslyckade män som inte kan påverka sina egna liv”
Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Fuck Sverige tycker svaga män
Alla dem män som i Sverige skriker ”FUCK SVERIGE” är inga som egentligen bör tas på något större allvar – det är män som är så pass känslostyrda likt ett litet barn som inte får den uppmärksamhet man önskar få av mamma och pappa – samma kraftlösa män är bottenskrapen i samhället utan någon som helst möjlighet till att påverka någonting – inte ens sina egna liv för det vill de att någon annan ska hjälpa till med. Dessa beta-pojkar styrs bl.a av nyhetsinslag, så pass pinsamma är de – så var inte orolig utan dessa män är där de förtjänar att vara: på botten!

Jag ser din svaghet och jag ser att vem som helst kan ta över dig psykiskt och allt som krävs är faktiskt att dela ett nyhetsinslag till dig så är du påverkad för resten av ditt liv!

Vi alla har sett det någon gång, män som skriker rakt ut ”FUCK SVERIGE” och vi undrar: vad är det för fel på dessa beta-män? Vi småflinar lite och tänker: bidragstagarna är inte nöjda, de vill ha mer gratis pengar. Och detta är till viss del sant. Frustrationen över att inte vara tillräcklig som man har satt sina spår i dessa undermåliga män. Dessa slappa män har misslyckats så grovt i sina liv och tycker att samhället inte ger dem det stöd de förtjänat samt att det är Sveriges fel att de misslyckas med uppgiften att vara en man!

Det doftar svaghet hos klena män som endast kan fungera mentalt om de får stöd från samhället utan nyhetsinslag som påverkar de psykiskt!

Vad klena män misslyckas med att se är att de inte har någon talan, de kommer aldrig att ha en talan heller för den delen, det är ingen som bryr sig om en mentalt instabil människa som inte har ett större ordförråd än FUCK SVERIGE. Samma män, egentligen borde man helt upphöra med att kalla dessa för män för vad är det de egentligen gör som är så manligt? De går på bidrag, väntar på att någon annan i samhället ska ge dem ett stöd annars kan de inte fungera som människor, de lever på olika former av bidrag, de är alltid längst ner på botten i samhället, påverkas något enormt av nyhetsinslag och tror att någon ska skänka en givande position till dem.

Beta hanarna styrs utifrån vilka nyhetsinslag som det rapporteras om

Beta grabbarna som skriker FUCK Sverige passar bra där de är – miserabla liv som för alltid kommer att styras av andra och de misslyckas med att se att de faktiskt själva skänker bort sina valmöjligheter

Svaga män som doftar svaghet och inte har någon möjlighet att påverka vare sig sina egna liv eller ens för den delen ett samhälle som de drömmer om att få påverka i den riktning de själv önskar blir så frustrerade att någon behöver ta smällen för deras misslyckanden och då skriker man likt en liten frustrerad flicka: FUCK SVERIGE

Fuck Sverige men samma beta män lyckas knappt ta tunnelbanan till nästa station!

Det är pinsamt att skrika fuck Sverige och samtidigt knalla runt i samma land. Det visar ju bara att samma män är så pass misslyckade att de inte ens lyckas ta sig ifrån det land de så mycket hatar.

Om man hatar något så gör man något åt saken och tar sig därifrån och om man misslyckas med det är man en klen, vekling, kraftlös och undermålig man. Listan kan göras lång.

Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat