Ditt agerande under corona berättar vem du är – gör testet här

Lästid: 2 min
”Vem är du egentligen?”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Vem är du egentligen? Coronahysterin avslöjade vem du är!
Var du på rätt sida eller var du på fel sida under corona hysterin. Lite längre ner kan du göra testet som avslöjar allt om dig som person.

Den så kallade coronapandemin eller coronaplandemi som en del kallade det avslöjade en hel del om människors personligheter som man inte visste fanns där. Vissa mer skrämmande än andra, dummare än andra och principlösa ageranden såg man en hel del av.

Att stora händelser i världen tar fram sidor ur oss människor som kanske inte annars hade tittat fram är rätt naturligt men också ett tecken på rubbad mentalitet. Starka och stabila människor låter inte kriser påverka en mentalt.

Under krig tvingas man döda andra människor trots att man kanske inte vill det. I djup fattigdom tvingas man kanske begå brott om man inte ser andra utvägar. Stora händelser tar fram det värsta ur oss människor. Vissa har förmågan att ta kontroll över sitt eget liv trots det stora grupptryck som råder medans andra inte lyckas lika bra och bara följer strömmen och det sistnämnda får förödande konsekvenser om det sker i ett dolt ont syfte man själv inte ens känner till eller bemödar sig att kontrollera.

Att bara lättvindigt följa strömmen har visat sig vara ett extremt beslut som oftast får förödande konsekvenser medans att ta kontroll över sitt eget mentala tillstånd och kontrollerat ta rätt beslut trots att man går emot strömmen har visat sig vara det de allra stabilaste människorna lyckas göra. Att ta felaktiga beslut men samtidigt tro att man tagit ett gott och vänligt beslut är lika allvarligt som att vara gärningsmannen.

Ondskan kom i godhetens namn – stor del av befolkningen bedragna i coronahysterin

Vad som dock visade sig nu under de åren corona var ett hysteri är något man bör ta med sig för resten av sitt liv. Vissa var extremt onda. Det kunde vara en vän som ville att man skulle låsas in för att man ifrågasätter andras rätt att ta kontroll över ens egen kropp. Djävulen tittade fram i ett stort antal människor under corona och vill man föra en debatt med de religiösa så får man svaret att corona hysterin i sig var djävulens verk för att mentalt förgöra människors sätt att tänka rationellt vilket man såg en hel del av under corona hysterin. 

Vi har människor som än idag över 3 år efter coronahysterin som fortfarande inte förstår att allt var en gigantisk corona-bluff så att läkemedelsbolagen kunde roffa åt sig miljarder från olika länders skattefinansierade skattkista.

Gör testet så berättar vi vem du är som person

Fyll i efterfrågade uppgifter här nedan.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat