Efterlevande om Gravskötsel och omvårdnad – varför kan ingen vara som de

Lästid: 2 min
”Efterlevande berättar”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Skärmdump: Gravskotsel.net

Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB – som bolaget heter juridiskt sprider glädje i anhöriga runt om i Sverige

Gravskötsel och omvårdnad som är verksamma i gravskötsel-branschen har under många år levererat sina tjänster till någon i Sverige eller någon man känner i Sverige – och nöjda har många efterlevande varit.

Vi kontaktar ett dussintal anhöriga för att höra vad de tycker om Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB och historian är i princip sig lik hos de flesta. Alla är nöjda och berättar en fin sida av bolaget.

Läs vad anhöriga tycker om Gravskötsel och omvårdnad

– Varför kan inte andra bolag vara som Gravskötsel och omvårdnad och ha den fina respekt de visar för oss anhöriga berättar Johan 28 år från Stockholm.

– Riktigt bra, kan inte bli bättre än så här. Man ska prova Gravskötsel och omvårdnad och därefter göra sin bedömning. Jag trodde till en början att de flesta gravskötsel företagen i Sverige gick på autopilot men Gravskötsel och omvårdnad är något annat. Unga och fina killar som jobbar för detta bolag berättar Marre från Trångsund.

– Jag brukar se killarna i Göteborg och Stockholm eftersom att jag pendlar mellan städerna. Jag har en grav i bägge städerna och brukar träffa upp de och följa med när de ordnar med gravarna. Det är enkla killar som har tid för alla. Jag vill passa på och hälsa till killarna från Jocke

– Mycket fint. Alltid tillgängliga. Ibland har de mycket att göra och då får man ha förståelse för att de inte på direkten kan vara tillgängliga. Sara Stockholm

– Jag har i flera år alltid valt Gravskötel och omvårdnad när jag har beställt gravvård och det är av flera anledningar. En av de är att jag tycker om dessa killar. De gör ett bra jobb. Jag respekterar hårt arbetande människor som gör det de ska. Inget skitsnack. De lovar en sak och då gör de också det. Så det ska vara hälsar Sirwan från Bredäng.

– Filip som är vän med Sirwan berättar han samma sak. Man får respektera att killarna är ute och jobbar dag som natt för att hålla våra gravar fina. Det är stort. Stort tack till hela Gravskötsel-familjen.

Dagens Process rekommenderar Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB

Vill du som många andra beställa tjänster från Gravskötsel och omvårdnad så kan du besöka deras webbshop för att beställa tjänster som levereras enligt den tidsplan som efterföljs.

Besök deras webbshop.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat