Fritidsgårdar – Det är lösningen från vettskrämda män på den mordvåg som sveper över Sverige

Lästid: 2 min
”Bajsnödiga vuxna män”
Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
I Sverige har vi ett stort antal människor som är beredda att ta livet av andra människor, mot betalning eller i hämnd – detta skrämmer svaga män

Hellre leva farligt och vara fri än att leva tryggt och vara en slav är ett djupt inrotat uttryck i vårat mänskliga DNA att kriminella idag lever efter denna regel utan att övriga i samhället ser kopplingen!

Att vara fri från slaveri är den dröm alla strävar efter!
Att som vuxen man ha förslaget om att det måste till med fler fritidsgårdar har i studier visat sig förslagsmässigt komma från skakiga män som bär en enorm rädsla i det som nu sker i Sverige där vi ser ett stort antal människor som är beredda att ha livet av i princip vem som helst. Sverige och Stockholm har kommit att bli en plats där mordbenägna grabbar skrämmer livet av vuxna män till den grad att man sitter hemma och ber sina politiker att ta fram flera fritidsgårdar – en lösning alla skrattar åt!

Det doftar rädsla från männen som vill bota mord med fritidsgårdar att man nästan ser hur det svettas i röven på de!

Män som tror att fritidsgårdar är en lösning på det problem vi idag ser i Sverige med enormt mycket mord och skottlossningar är ett svagt försök i hoppet om att man som en svag man utan något som helst våldskapital inte ska behöva ta till våld om det krävs för att försvara sig själva och sin familj. Man vågar helt enkelt inte tuffa till sig. Det ligger ett svagt mentalt DNA sedan deras förfäders tid.

Det finns ju inget våldskapital i dessa män och det skrämmer dessa skakiga män till den grad att man blir helt handlingsförlamad och tror att en fritidsgård ska förhindra mord där en människa redan tagit beslutet om att avfyra ett skott i pannan på någon. Bara ordet mord i sig får dessa vuxna män att kissa på sig av skräck.

Det skakar av rädsla i många mäns hem – dessa män har lagt sig på mage och valt att bli mentalt rövknullade istället för att tuffa till sig.

Män som är rädda för våld och män som är rädda för att själva ta livet av någon annan är heller inte rätt man för att lösa den mordvåg vi idag har i Sverige – vi behöver en mentalt stark och stabil man som inte styrs av rädsla eller kvinnliga egenskaper

Med sunt förnuft kan man ju vara överens om att dem vettskrämda män som är enormt rädda inför det lilla mini krig som utspelar sig i Sverige inte heller kan vara rätt man som kan komma med en genomtänkt och rätt lösning för att vårt lilla mini krig ska upphöra. Ingen respekterar liksom en svag och skakig man utan våldskapital som vill gulla med folk på en fritidsgård och låta andra dessutom betala för det. I princip alla män skrattar åt en sådan man som ropar efter Britta med 1930 talets metoder som ska förmå mördare att istället spela TV-spel på en fritidsgård.

En riktig man utan rädsla är vad alla respekterar och det är då en sådan man vi behöver hitta som kan leda oss framåt om syftet är att få bot på vårt mini krig.

Är man super rädd för det som sker i Sverige tar man sina beslut utifrån hur rädd man är vilket aldrig kan vara rätt beslut. När man är rädd och saknar de verktyg för att tackla det man är rädd för brukar man söka sig till någon som kan vara med och medla i den konflikt som har uppstått. Detta har vi lärt oss sedan barnsben när vi bråkade på dagis. Medlaren eller konfliktlösaren är inte en man av fjollig karaktär som skakar hemma och är rädd inför det som sker. Så om du som man är rädd för det som sker får du liksom kliva åt sidan och lämna över ansvaret till någon som vet vad det innebär att vara en man.

Ni män som vill fjolla er på en fritidsgård och spela TV-spel med mördare behöver ta ett steg åt sidan och söka efter den rätta mannen som får leda er i rätt riktning så ni slipper vara vettskrämda hemma när ni läser på nyheterna om alla mord som sker.

Sociala insatser har det alltid funnits gott om i Sverige – det är denna modell som gjort oss unika i världen och nu sitter vi i skiten p.g.a. den

Myten om fritidsgården veklingar till män hoppas ska funka – De sociala insatser av den svenska modellen är inte rätt väg att gå – tyvärr det är motsatsen utan att många faktiskt ser det

Det finns en föreställning i den allmänna debatten om att fler fritidsgårdar skulle minska kriminaliteten vi idag ser i Sverige. Men fritidsgårdar förebygger inga brott, inga mord, inga stölder; de ungdomar som ofta besöker fritidsgårdar har i studier visats sig vara mer kriminella än de som faktiskt inte gör det.

Den enda lösningen är näringsliv och kontroll över sitt eget liv utan svenska restriktioner vi sett av i decennier med påhittade sociala insatser som missgynnar barnen till den grad att de konstant ska vara beroende av samhället.

Det är otroligt fascinerande att människor i ett samhälle inte ser kopplingen kriminella/frihet. Kriminella vill inte vara en del av det trångsynta svenska samhälle som har skapats, man vill bort från den och inte alls vara i beroendeställning till någon: DET ÄR JUST DÄRFÖR DE ÄR KRIMINELLA!

Vill man förebygga brottslighet på riktigt bör man stödja barn att engagera sig i näringslivet där man ser fram emot ett liv utan restriktioner och en beroendeställning. Där man sedan helt själv kan forma sitt eget liv utifrån sina egna villkor. Detta är dock extremt svårt i Sverige. För att man ska kunna bryta sig någorlunda loss från det beroende man har av staten krävs extremt mycket jobb och slit i Sverige. Det krävs extremt mycket planering och pengar, och det blir ju inte enklare av att vi har en vänster politik i Sverige som i över 100 år alltid gjort det svårt för vanliga arbetare att klättra upp.

Då börjar vi helt enkelt titta på det politiska eftersom att Sverige sticker ut något enormt i världen där man i decennier tvingat både invandrare, andra generationens invandrare, svenskar, nyanlända att följa en svensk modell på hur man FÅR leva sitt liv här och hur man faktiskt får tjäna sina pengar under restriktioner där det alltid är någon annan som gynnas av det hårda slit man lägger ner.

När man är kriminell då bygger man på sitt eget varumärke utan att någon annan dikterar vilka regler man ska följa, man sätter sina egna regler. Ser man sambandet mellan denna frihet som givetvis är med livet som insats kontra det slaveri övriga yrken i samhället erbjuder är det inte så konstigt att uttrycket nedan är något de kriminella men även många andra strävar efter.

Hellre leva farligt och vara fri än att leva tryggt och vara en slav!

Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat