Fullvuxna män som gnäller på prideflaggan och röstade för det sålde sig som billiga horor

Lästid: 3 min
”Gay 4 Pay för lite ekonomisk vinning”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Pridefolket har erövrat stora delar av det västerländska samhället – USA försökte göra anspråk på månen med sin flagga – tror vi pridefolket gör detsamma i våra västerländska samhällen med sin flagga?

Den här artikeln riktar sig till de män som röstade för att få något av sina politiker som istället applicerade prideflaggor i vårt samhälle som samma personer föraktar och inte vill ha.

Vad är det första vi människor gör när vi erövrar ett land eller upptäcker en ny plats? Vi sätter dit vår kära flagga – med samma koncept har prideflaggan erövrat stora delar av det västerländska samhället utan att behöva lyfta ett enda vapen och vi ser nu fullvuxna män gråta över detta som samtidigt var med och röstade för det

Inlägg efter inlägg ser man på facebook, instagram med mera där fullvuxna män som varit med och röstat för att våra kära politiker ska få styra våra samhällen i den riktning de själva önskar nu besväras något enormt över synen i våra städer i Sverige med prideflaggor som poppar upp lite härvar.

Det jag vill börja med är att faktiskt skratta åt er. Ni har med enkla metoder blivit lurade med hjälp av den defekt ni har i era hjärnor om att så länge man röstar utifrån att man själv ska få något eller bli lovad något så har man vunnit något till sig själv. Så,,,, så länge du röstade och trodde att du skulle få något, vare sig det är pengar, bidrag eller vad det nu är dina politiker har lovat dig så är denna metod den bästa enligt din egen logik – du sålde dig jävligt billigt och enkelt och nu får du och dina ofödda/födda barn betala priset.

Prideflaggan kommer vi inom kort att placera överallt, i varje hörn, buss, byggnad, hela Sverige ska få se Prideflaggan som du röstade för. Vi vet vem du är! Du kan låtsas som att du inte sålde dig billigt för en flagga du inte ville ha.

Om du röstade för att du vill ha något och ogillar prideflaggan så är du en GAY 4 PAY

Du har alltså röstat för att få något, om du fick det du blev lovad vet vi inte men vi ser en tendens att samma typ av människor som röstar för att få något nu också besväras över att prideflaggan hissas på våra byggnader. Du är gay 4 pay, så enkelt är det! Du sålde dig enkelt och billigt och nu får du betala priset. Prideflaggan som du hatar kommer du i minst en 20 år framöver att få titta på, dina barn kommer att få titta på flaggan. Du valde att rösta för att småaktigt få något till dig själv men det du fick var prideflaggan som du nu besväras över. Rätt åt dig!

Är du dum nog att rösta för att få något är du dum nog att leva i samhällen du inte vill ha
Svaga män röstar för att få något – vi vet vilka de där svaga männen är

Med olika mentala verktyg och utlovade saker i samhället har pridefolket som jag väljer att kalla de för superenkelt erövrat hela samhällen och i många fall inser fullvuxna motståndare till prideflaggan inte att Pridefolket äger stora delar av västvärlden trots att man var med och röstade för det.

Jag skriver det igen för dig att förstå – om du röstar för att du vill ha något så har du redan där blivit lurad och sålde dig som en liten hora extremt billigt. När de som du sedan röstade på väljer att erövra samhällen vilket är målet för alla politiker. Målet politiker har är ju och har alltid varit att applicera sin ideologi i våra samhällen. Det som har hänt nu är du sålde dig extremt billigt och fick en prideflagga i våra samhällen som du inte ville ha och besväras över. Säljer man sig så billigt som du gjorde så har du tyvärr ingen talan längre. Du skänkte bort din verbala talan för att erhålla något ekonomiskt.

Prideflaggan är här för att stanna och för er som röstade för detta utan att ens förstå det så får ni vad ni förtjänar.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat