Gravstenar; boka & beställ. Våra experter hjälper!

”Köp gravsten online”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Gravia.se – 1000 tals olika gravstenar för dig att välja mellan. Boka och beställ en gravsten redan idag! Besök Gravia.se för att beställ en unik gravsten för din älskade anhörig!

Köp, boka, designa eller få ett prisförslag för gravstenar hos Gravia genom att klicka här!

Gravia.se strävar efter att bli den ledande aktören i Sverige i sina försäljningar av gravstenar. Gravstenarna levereras till samtliga kyrkogårdar/begravningsplatser i Sverige. Det ska vara enkelt att komma i kontakt med Gravia som i sin tur hjälper dig att få just den gravsten du önskar.

Pris för en gravsten? Vad kan det kosta?

I princip så är det du själv som väljer vad en gravsten ska kosta. En gravsten kan kosta allt mellan 5000 kronor till flera 100 tusen kronor. Det finns inga regler för vad en gravsten ska få kosta. Anhöriga väljer själva det som faller en i smaken.

Val av gravsten? Vad för typ av material kan du välja mellan?

Du kan alltid välja färg och utförande helt efter dina egna önskemål. Gravia har ett stort sortiment av exempel på gravstenar. Bara fantasin sätter gränser för hur du vill forma din gravsten. Gravia hjälper till under hela processen och är dig behjälplig från bokning av din gravsten till produktion samt slutligen till leverans av gravstenen till vald kyrkogård / begravningsplats,

Trots att Gravia har väldigt många gravstenar på sin webbplats så stannar det inte där. Gravia har dock mycket mer än vad som finns just på deras sajt. Gravia uppdaterar dock kontinuerligt med nya gravstenar på sajten för sina besökare att ta del av för inspiration som bokning och beställning.

Ta kontakt med Gravia och berätta gärna hur du vill ha din gravsten så hjälper de mer än gärna till. Allt från billiga till dyra gravstenar. Du bestämmer helt efter dina egna önskemål.

Leveranstider?

Branschen för gravstenar har en genomsnittlig leveranstid på cirka 8 veckor. Det kan gå fortare men det kan också ta längre tid ju mer speciell gravstenen är som du önskar att beställa. Men räkna i alla fall med att det kan ta upp till 8 veckor för produktion och leverans av gravstenen. Det är helt i sin ordning.

Hur kan gravstenar se ut?

För fullständig katalog klicka här. Hos Gravia hittar du tusentals gravstenar.

Blandade gravstenar

För fullständig katalog så klickar du här

Hos Gravia.se kan du hitta tusentals olika gravstenar med olika motiv, färger, material och massa annat. Kom i kontakt med Gravia för att hitta just den gravsten som du önskar att beställa och få producerad för leverans i hela Sverige.

Kristna gravstenar

För fullständig katalog så klickar du här

Kristna gravstenar. Hos Gravia.se kan du hitta tusentals olika gravstenar med olika motiv, färger, material och massa annat. Kom i kontakt med Gravia för att hitta just den gravsten som du önskar att beställa och få producerad för leverans i hela Sverige.

Muslimska gravstenar

För fullständig katalog så klickar du här

Muslimska gravstenar. Hos Gravia.se kan du hitta tusentals olika gravstenar med olika motiv, färger, material och massa annat. Kom i kontakt med Gravia för att hitta just den gravsten som du önskar att beställa och få producerad för leverans i hela Sverige.

Hjärtformade gravstenar

För fullständig katalog så klickar du här

Hjärtformade gravstenar. Hos Gravia.se kan du hitta tusentals olika gravstenar med olika motiv, färger, material och massa annat. Kom i kontakt med Gravia för att hitta just den gravsten som du önskar att beställa och få producerad för leverans i hela Sverige.

Och mycket mycket mer. Vi visar endast ett urval av alla de gravstenar som Gravia har att erbjuda. Besök deras webbplats: Gravia.se för att se tusentals gravstenar.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat