Invandrare från världens alla hörn luras till Sverige för att bli duktiga skattebetalare

Lästid: 3 min
”Lurad till ett nytt land”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Rubriken talar sitt tydliga språk – dina föräldrar och mina föräldrar lurades till Sverige för att bli duktiga skattebetalare

Lyssna, så här är det. Det finns en hierarki, de som är högst upp och de som är på botten. Alla har sin plats vare sig man gillar det eller inte. Jag är där jag är och du är där du är i ditt liv. Jag inser vad som pågår och du gör det kanske inte. Har man förståelse kan man också försöka påverka sin egen situation dock väljer oftast vuxna människor att blunda för sanningen för den är hård och gör ont. Småfolket är och kommer alltid att vara en del av storfolkets plan.

Vi är så pass connectade med varandra att vi inte har några andra val än att försöka fungera tillsammans och detta kommer att utnyttjas på alla möjliga sätt av alla med ett förstånd som får chansen. Var vaksam och se vem det är som tjänar på smörjan som uppstår i Sverige.

Så vem är då storfolket och vem är det som har lurat hit våra invandrade föräldrar?

I skrivande stund har jag brist på fantasi så jag kallar storfolket för storfolket. Det fungerar lika bra.

Storfolket om man nu vill använda det ordet är de styrande som inte alls har någon avsikt att själva jobba och arbeta för att tjäna in sina pengar – det ska dina invandrade föräldrar göra åt de och dessa människor använder alla knep man kan för att locka hit de.

Ju fler som kommer till Sverige ju mer sprider storfolket ut möjligheterna att få tjäna pengar på dessa människor. Om det kommer 100 000 invandrare hit till Sverige imorgon och 20 av de väljer att arbeta så är detta en vinstaffär för storfolket. Det är därför du ofta kan höra politiker säga att invandrare är en vinst lite längre fram dock är dessa invandrare endast en vinst för storfolket och inte medelklassen. Du tar ju aldrig del av invandrarnas pengar utan det gör ju storfolket.

Hör här. Medelklassen behöver sedan försörja resterande 99 980 invandrare som ännu inte fått ett arbete medans storfolket omgående tar del av pengarna som de första 20 invandrare har tjänat.

Det är enkelt att förstå. Storfolket arbetar inte, de talar bra, har en mycket bra övertalningsförmåga, de lockar hit människor från världens alla hörn som ska tjäna pengar åt de och de har självklart räknat med att inte alla av de kommer att arbeta. De bryr sig inte om det och hur det sedan ser ut i samhället med bidrag, våld och annan smörja som uppkommer i Sverige bryr man sig inte heller om för det kommer alltid finnas människor i ett samhälle som arbetar och drar in cashen till de omgående.

Istället för att bygga upp sina egna hemländer lockades invandrare till Sverige i tron om att Sverige är ett avancerat land med hög standard

Det är i princip att bara sätta sin fot i nästan vilket land som helst idag i världen för att snabbt inse att Sverige kanske inte är det paradis våra föräldrar en gång trodde eller blev lovade.

Istället för att stanna i sina hemländer och bygga upp ett vackert liv för sig själv och sin familj har många oturligt nog lurats till Sverige för att bygga upp ett främmande land åt människor som utnyttjar ens situation i hemlandet.

Sverige kommer alltid att vara ett land som kommer att ta emot invandrare från världens alla hörn och det är inte för att man vill vara medmänsklig eller vilka ordval man nu får höra från politiker – man vill åt pengarna och inget annat.

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat