Män som ”bytte” religion för fitta är ryggradslösa veklingar du inte ska lita på

Lästid: 1 min
”Akta dig för luriga män”
Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Vi har sett dem, vi har hört om dem, vi känner dem – nämligen män som låtsas konvertera till en annan religion för att deras flickvän tillhör det andra lager och de gör det för fitta! Hör och häpna – för fitta! Vad säger det om denna man? Det ska vi reda ut här nedan.

Flickvännen frågar sin nyfunna pojkvän; ska du inte konvertera till min religion så att du och jag kan gifta oss? Jajamensan svarar pojkvännen men han har ingen aning om vad religionen går ut på utan allt han kan tänka på är fitta och hur han ska göra för att ta sig innanför hennes byxor så det är därför väldigt enkelt för honom att bara acceptera konverteringen så fort som möjligt så att han kan få hoppa i säng med henne.

Ja, jag accepterar konverteringen, svarar mannen så fort det bara går. En kåt vekling!

Det är denna typ av ryggradslösa man du kommer att få om mannen så lättvindigt väljer att låtsas-konvertera till en religion utan att ha en susning om religionen. Och det är oftast så det ser ut när en man konverterar till en annan religion för ”kärlekens” skull. Kvinnor behöver hålla sig borta från denna typ av man då dessa har en tendens att ljuga sig igenom allt i livet för att kunna få det de vill ha. Det kan handla om pengar, fitta, jobb eller annat av intresse. Håll dig borta från en sådan man!

Det är skillnad på kvinnor och män som konverterar till en ny religion för sin respektives skull

Män som låtsas konvertera till en religion för flickvännens skull gör det för fitta, en kvinna som konverterar till en annan religion för sin pojkväns skull gör det för kärlek.

En man som inte kan stå för vem han egentligen är, är ingen riktig man. Det är en vekling. En man alla andra män ser ner på och tyvärr är det många kvinnor som luras in i sådana förhållanden med veklingar till män som i slutändan inte kan ta sitt ansvar.

Däremot när vi ser kvinnor som konverterar till en annan religion för sin mans skull så är det oftast för en stark kärlek och tro på sin man.

*Givetvis inte alla män konverterar till en ny religion för att flickvännen bad om det och för att få henne i säng. Men de som konverterar efter en förfrågan gör oftast det för fitta. En man som vill konvertera till en ny religion svarar ju inte ja så fort han får en förfrågan utan att ha läst på om sin ”nya” religion.

Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat