Meddelande till ovaccinerade – du lyser i mörkret

Lästid: 2 min
”De allra bästa av mänskligheten”

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Även om jag var pollinerad och helt vaccinerad skulle jag beundra de ovaccinerade för att de klarade det största trycket som någonsin prövats; trycket som prövades även från partners, föräldrar, barn, vänner, kollegor och läkare.

Människor som är kapabla till sådan personlighet, mod och kritisk förmåga som ovaccinerade är utan tvekan de allra bästa av mänskligheten.

De finns överallt, i alla åldrar, utbildningsnivåer, länder och idéer. De är av ett speciellt slag; de är soldaterna som varje armé av ljus vill ha i sina led. De är föräldrarna som varje barn vill ha och de barn som varje förälder drömmer om att få. De är varelser över genomsnittet i sina samhällen, de är essensen av de människor som har byggt upp alla kulturer och erövrat horisonter. De är där, bredvid dig, de ser normala ut, men de är superhjältar. De gjorde vad andra inte kunde, de var trädet som stod emot orkanen av förolämpningar, diskriminering och social utestängning. Och de gjorde det för att de trodde att de var ensamma och trodde att de var de enda.

De förbjöds att infinna sig på sina familjers julbord och såg aldrig något så grymt. De förlorade sina jobb, lät karriären sjunka, förlorade pengar … men de brydde sig inte. De drabbades av omätbar diskriminering, fördömande, svek och förnedring … men de fortsatte.

Aldrig tidigare i mänskligheten har det funnits en sådan ”casting”, nu vet vi vilka som är bäst på planeten Jorden.

Kvinnor, män, gamla, unga, rika, fattiga, av alla raser eller religioner, de ovaccinerade, de utvalda av den osynliga arken, de enda som lyckades göra motstånd när allt kollapsade.

Det är du, du klarade ett ofattbart test som många av de tuffaste marinsoldaterna, kommandosoldater, gröna baskrar, astronauter och genier inte kunde stå emot. Du är gjord av materialet från de största som någonsin levt, de hjältar födda bland vanliga män som lyser i mörkret.

Upphovsman: Okänd

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat