Bästa brottmålsadvokater enligt brottsmisstänkta personer själva (Stockholmslistan)

Lästid: 3 min
”Lista på skarpa advokater”

Dagens Process

info@dagensprocess.se
Letar du efter någon som kan hjälpa dig frikännas från brott? Då har du hittat rätt!
I Sverige finns det tusentals brottmålsadvokater och det är då inte lätt att veta vilken advokat man ska välja när man själv misstänkts för brott eller har en anhörig som misstänks för brott.

Oftast googlar man fram information för att ta fram vilken advokat man bör välja och får då fram kändisadvokater. Det finns mycket skarpa advokater som ännu inte fått den mediala uppmärksamhet de förtjänar. I denna topplista kommer du att hitta de försvarsadvokater som kommit att bli ett första val för brottsmisstänkta personer.

Vi hjälper till och reder ut vilka de bästa försvarsadvokaterna är som rankas som bäst i Stockholm. Då Stockholm även har Sveriges bästa advokater så gäller listan till viss del även för hela Sverige. Till vår hjälp har vi talat med personer som själva har misstänkts för brott och har försvarats av advokaterna enligt listan nedan.

Öka dina chanser att frikännas från brott genom att företrädas av Sveriges bästa försvarsadvokater.

Lämna inget åt slumpen. Med rätt försvarare kan du få rätt hjälp redan från början i ett allt mer korrupt Sverige.

1 – Erik Eckersund

Erik Eckersund är en ung och mycket begåvad advokat som arbetar på byrån Sargon De Basso. Advokaten Erik Eckersund är enligt sina egna klienter skarp och förståndig från början till slut och har lyckats få långtids frihetsberövade personer försatta på fri fot. Ett förstaval som försvarare för många misstänkta personer.

Till Advokat Erik Eckersund

2 – Slobodan Jovicic

Slobodan Jovicic är en advokat som är mycket omnämnd och förmodligen en av de bästa försvarare man kan företrädas av idag i Sverige. Slobodan Jovicic är en storfavorit. Med anledning av att Slobodan Jovicic är så pass omtyckt kan det också vara svårt att företräds av honom då han helt enkelt inte har tid att åta sig alla mål han tillfrågas om.

Till Advokat Slobodan Jovicic

3 – Sargon de Basso

Smart och hittar rätta vägar för att kunna ge den åtalade/misstänkta personen en möjlighet att få en rättvis prövning av sitt mål

Till Advokat Sargon de Basso

4 – Martin Larsson

Återfinns på samma byrå som Slobodan ”Boban” Jovicic och gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Rekommenderas starkt av misstänkta själva.

Till Advokat Martin Larsson

5 – Peter Dahlqvist

Med stort kontaktnät och återkommande klienter som väljer försvarsadvokaten Peter Dahlqvist är det ett mycket gott tecken på att man som misstänkt är nöjd med Peter Dahlqvists tjänster.

Till Advokat Peter Dahlqvist

Du har alltid rätt till en privat försvarare men inte alltid rätt till en skattefinansierad sådan.

Vi reder ut vad som gäller.
Om man misstänks för brott när ska man då begära en offentlig försvarare och när har man rätt att försvaras av en advokat som bekostas av skattemedel?

Reglerna om offentlig försvarare finns i 21 kapitlet Rättegångsbalken.

Är man anhållen eller häktad har man alltid rätt att begära (och få) en offentlig försvarare. Om man är misstänkt för ett brott som kan leda till minst sex månaders fängelse har man också rätt till en offentlig försvarare. Men man kan också ha rätt till en offentlig försvarare om man är misstänkt för lindrigare brott.

En misstänkt person har rätt till offentlig försvarare om det finns behov med hänsyn till utredningen om brottet, om det finns risk för annan påföljd än böter eller villkorlig dom eller om det finns särskilda skäl på grund av målet eller personliga förhållanden. Det finns större anledning att bevilja offentlig försvarare om man förnekar brott eller om en fällande dom skulle leda till särskilt allvarliga konsekvenser, t ex att man förlorar sitt arbete.

Om man begär en offentlig försvarare ska polisen eller åklagaren (beroende på vem som är förundersökningsledare) anmäla detta till tingsrätten. Det är sedan tingsrätten som avgör om det ska förordnas en offentlig försvarare. En offentlig försvarare betalas av staten, men om man döms för brottet kan man få betala en viss del av kostnaden för försvaret. Om man frikänns eller om brottsmisstanken inte leder till åtal behöver man inte betala något för sin försvarare.

Om du inte beviljas en försvarsadvokat som bekostas med skattemedel kan du alltid anlita en privat advokat

Även om du skulle nekas att få en skattefinansierad advokat så kan du alltid vända dig till advokaterna privat för att få hjälp i ditt ärende. Du måste då dock bekosta detta själv.

Hör av dig till valfri försvarsadvokat för att få hjälp i ditt ärende. Välj en av de bästa advokaterna för att få allra bästa hjälp i ditt ärende.

Tipsa oss om du känner dig orättvist behandlad av polisen! Tipsa här.

Dagens Process

info@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat