Dagensprocess.se

Bästa brottmålsadvokater enligt brottsmisstänkta personer själva (Stockholmslistan)

I Sverige finns det tusentals brottmålsadvokater och det är då inte lätt att veta vilken advokat man ska välja när man själv misstänkts för brott eller har en anhörig som misstänks för brott.

Oftast googlar man fram information för att ta fram vilken advokat man bör välja och får då fram kändisadvokater men de unga och mycket skarpa försvarsadvokaterna har inte ännu fått den mediala uppmärksamhet de förtjänar. I denna lista kommer du därför även hitta advokater som är unga och mycket duktiga försvarare.

Vi hjälper till och reder ut vilka de bästa unga försvarsadvokater som rankas som bäst i Stockholm. Då Stockholm även har Sveriges bästa advokater så gäller listan till viss del även för hela Sverige. Till vår hjälp har vi talat med personer som själva har misstänkts för brott och har företräds av advokaterna enligt listan nedan.

Johan Eriksson
Johan Eriksson är en advokat som är mycket omnämnd och förmodligen en av de bästa försvarare man kan företrädas av idag i Sverige. Johan Eriksson är även advokaterna egna favorit om de själva skulle misstänkas för brott. Med anledning av att Johan Eriksson är så pass omtyckt kan det också vara svårt att företräds av honom då han helt enkelt inte har tid att åta sig alla mål han tillfrågas om.

Till Advokat Johan Eriksson

Slobodan Jovicic
Advokaten Slobodan Jovicic började som en ung och hungrig advokat och har nu kommit att bli en av de bästa försvararna i hela Sverige. Advokaten Slobodan Jovicic eller Boban som han också kallas för är en riktig super advokat. Lyckas man få honom som en försvarare så har man alla förutsättningar och verktyg för att kunna få till en rättvis prövning av sitt ärende.

Till Advokat Slobodan Jovicic

Erik Eckersund
Erik Eckersund är en ung och mycket begåvad advokat som arbetar på byrån Sargon De Basso. Advokaten Erik Eckersund är enligt sina egna klienter skarp och förståndig från början till slut och har lyckats få långtids frihetsberövade personer försatta på fri fot. Ett förstaval som försvarare för många misstänkts personer.

Till Advokat Erik Eckersund

Vandad Ahmedi
Affärsjuristen som sadlade om till brottmålsadvokat. Smart och hittar rätt vägar för att kunna ge den åtalade/misstänkta personen att få en fin och bra prövning

Till Advokat Vandad Ahmedi

Martin Larsson
Återfinns på samma byrå som Slobodan ”Boban” Jovicic och gör sitt jobb på bästa möjliga sätt. Rekommenderas starkt av misstänkta själva.

Till Advokat Martin Larsson

Peter Dahlqvist
Med stort kontaktnät och återkommande klienter som väljer försvarsadvokaten Peter Dahlqvist är det ett mycket gott tecken på att man som misstänkt är nöjd med Peter Dahlqvists tjänster.

Till Advokat Peter Dahlqvist

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på telegram
Dela på whatsapp
Dela på email

Senaste nytt