Det finns inga religiösa i Sverige – politiken är din nya gud

Lästid: 2 min
”Vem är din gud egentligen?”
Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se
Det finns inga religiösa i Sverige – alla är förslavade under politiken utan att inse det själva
Människor i Sverige förväxlar etiketter med att man följer en religion. Låt mig förtydliga. Om du kallar dig själv för muslim, kristen eller något annat för den delen, en etikett alltså men samtidigt inte följer dem regler som finns inom dessa religioner så är du ju inte en muslim eller kristen hur mycket du än själv försöker att intala dig det. Du kanske kallar dig för kristen eller muslim och just här faller du offer för politiken – man låter dig behålla en etikett men du följer den inte. Du blev alltså blåst på din religion och dyrkar istället svensk politik som din gud! Pinsamt – du är alltså en ateist nu eller ännu bättre en kafir! Det är bättre att du erkänner för dig själv att du är en bedragare.

Du är inte en kvalificerad kristen eller muslim bara för att du kallar dig det. Då är du en bedragare. Jag kan liksom inte kalla mig för fotbollsspelare för att jag spelar pingis. Hänger du med. Du måste vara kvalificerad. Följa reglerna. Spela spelet. Göra det som du har blivit tillsagd att göra. När du lyder reglerna så kan vi föra en diskussion om du är kvalificerad eller inte.

Att fira jul, ramadan eller annan högtid kvalificerar dig inte till en religionens man. Inom islam och kristendomen finns det regler, regler som inte på något sätt går hand i hand med det låtsas religiösa tror, att man kan välja vilka delar man vill följa och sedan tro att man för den delen helt plötsligt är en muslim eller kristen. Du blev helt enkelt blåst på din religion och stoltserar nu med att du är kristen eller muslim men samtidigt har du ingen som helst aning om vad din religion faktiskt förespråkar. Du är ju en bedragare eller bara dum nog att inte förstå vem du faktiskt är.

Politiken är vad man vill att du ska dyrka och det lyckas man intala dig så pass bra att du förvisar guds ord

Du festar, super, knarkar, röstar vänster, har sex innan giftermål, supportar skatter, går på bidrag, tar inte ansvar och är mentalt försvagad – allt som egentligen går emot din religion är något du lever för

Om du inte vet att rubriken i sig förklarar vad du inte får göra som religiös så har du misslyckats grovt med att inse vad din religion faktiskt förespråkar och det i sig förklarar varför vi i Sverige inte har några religiösa. Det räcker som sagt inte med att bara sätta en etikett på sig själv och identifiera sig lite så som man själv önskar. Vi är liksom vuxna vi håller inte på med den nya trenden där man kan identifiera sig som en katt om man så önskar. Du är inte en katt bara för att du försöker intala andra att du är det. Skärp till dig.

Jag föreslår att du läser på mer om din religion

Politiker lyckas lura dig så enkelt genom att locka dig med något som du tycker är eftertraktat att du helt förvisar din egen religion utan att veta vad din religion förespråkar. Läs på om din religion för att inse vilka misstag du gör när du har politiken som din enda riktiga gud.

Många gånger när du röstar så röstar du dessutom emot din egen religion. Du försvagar din egen religion utan att ha en susning om det.

Röstar du på ett parti som i sin tur implementerar tabu/haram läro i vårt svenska samhället?

Tänk att vi har människor som röstar för tabu som man säger inom kristendomen och haram inom islam men fortfarande anser sig vara muslimer eller kristna – man undrar om de är förvirrade. Snart kanske du identifierar dig som en katt och tror att vi ska tro på att du är en katt.

Det finns bara några alternativ till varför man indirekt röstar för att tabu/haram läro ska tillåtas i vårt svenska samhälle men fortfarande tror sig vara en muslim eller kristen.

1 – Man har inte den blekaste vad ens egen religion förespråkar, totalt nollställd.

2 – Man har blivit blåst på sin egen religion utan att faktiskt inse det.

3 – Man är helt enkelt efterbliven.

4 – Man sålde sitt arsle för lite bidrag!

5 – Man försöker lura andra och är en bedragare.

6 – Man tror att man kan identifiera sig så som man själv önskar och så är det sant.

Picture of Malik al-Maghrebi

Malik al-Maghrebi

Twitter X Instagram
al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat