Det finns inga religiösa i Sverige – politiken är din nya gud

Lästid: 2 min
”Vem är din gud egentligen?”

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se
Det finns inga religiösa i Sverige – alla är förslavade under politiken utan att inse det själva
Människor i Sverige förväxlar etiketter med att man följer en religion. Låt mig förtydliga. Om du kallar dig själv för muslim eller kristen, en etikett alltså eller något annat för den delen men samtidigt inte följer de regler som finns inom dessa religioner så är du ju inte en muslim eller kristen hur mycket du själv försöker att intala dig det. Du kanske kallar dig för kristen eller muslim och just här faller du offer för politiken – man låter dig behålla en etikett men du följer den inte. Du blev alltså blåst på din religion och dyrkar istället svensk politik som din gud! Pinsamt – du är alltså en ateist nu eller ännu bättre en kafir!

Att fira jul, ramadan eller annan högtid kvalificerar dig inte till en religionens man. Inom islam och kristendomen finns det regler, regler som inte på något sätt går hand i hand med det låtsas religiösa tror, att man kan välja vilka delar man vill följa och sedan tro att man för den delen helt plötsligt är en muslim eller kristen. Du blev helt enkelt blåst på din religion och stoltserar nu med att du är kristen eller muslim men samtidigt har du ingen som helst aning om vad din religion faktiskt förespråkar.

Politiken är vad man vill att du ska dyrka och det lyckas man intala dig så pass bra att du förvisar guds ord

Du festar, super, knarkar, röstar vänster, har sex innan giftermål, supportar skatter, går på bidrag, tar inte ansvar och är mentalt försvagad

Om du inte vet att rubriken i sig förklarar vad du inte får göra som religiös så har du misslyckats grovt med att inse vad din religion faktiskt förespråkar och det i sig förklarar varför vi i Sverige inte har några religiösa.

Jag föreslår att du läser på mer om din religion

Politiker lyckas lura dig så enkelt genom att locka dig med något som du tycker är eftertraktat att du helt förvisar din egen religion utan att veta vad din religion förespråkar. Läs på om din religion för att inse vilka misstag du gör som har politiken som din enda riktiga gud.

Röstar du på ett parti som i sin tur implementerar tabu/haram läro i vårt svenska samhället?

Tänk att vi har människor som röstar för tabu som man säger inom kristendomen och haram inom islam men fortfarande anser sig vara muslimer eller kristna – man undrar om de är förvirrade

Det finns bara några alternativ till varför man indirekt röstar för att tabu/haram läro ska tillåtas i vårt svenska samhälle men fortfarande tror sig vara en muslim eller kristen.

1 – Man har inte den blekaste vad ens egen religion förespråkar, totalt nollställd.

2 – Man har blivit blåst på sin egen religion utan att faktiskt inse det.

3 – Man är helt enkelt efterbliven.

4 – Man sålde sitt arsle för lite bidrag!

Malik al-Maghrebi

al-maghrebi@dagensprocess.se

Taggar till artikeln:

Relaterat